-
Kız Bulmak için
Erkek yalımları yükselen bir ocağın başına oturur, yetmiş ya şafi söyler ocağa üfler.
Cinci bu sırada Kur'an'dan ....... suresini okuyup delikanlının dört bir tarafına üfler. Sonra bir kağıdı bir bardak suda iyice ufalar, üç besmele ile içirir. Bu işlem üç gün akşam namazından sonra uygulanır. Üç gün ara verildikten sonra delikanlı yine cinciye gelir muskayı alıp boynuna asar. Muska dışarıdan görünmez. Muskanın dört köşesine dört kız adı, ortasına da delikanlının adı yazılır. Arapça sözler delikanlının adını çevreler. Kız adları dışta kalır. Muska dokuza katlanıp üç kat muşambaya sarılır, yapıştırılır. Dikilmez. Yaptıran bu muskayı boynuna astıktan en fazla kırk gün içinde evlenebilecek kız bulurmuş.
Bir internet sitesinden alıntıdır
-
kaynak belirtir misin yoksa silmek zorunda kalacağım
-
aldigim yerin adresini mi vereyim ?
-
yanlıs ansılmayayım ama tutar mı kı ?
-
danny sen degil cinci yapiyor bunu =)
-
adres değil ama nerden edindiğini belirtmezsen dediğim gibi silmek zorunda kalacağım bu son uyarımdır.
-
Nasil diyeyim adres vermeden soyle soliyeyim yabanci bir site url sine sahip ibrahim isimli bir adamin büyüler sayfasindan aldim sirius silmek istersen tabiki silebilirsin ..
-
internet sitesinden alıntıdır yazman yeterlidir suzie
Sil gözünün yalnızlıklarını...
O an fısılda duvarlara adımı.
Bin bıçak var sırtımda,
Biniyle de adaşsın...

-
Asıl Kaynak ; Cemal Anadol'un cinci büyüleri , anadolu büyüleri adı altında yazdığı uyduruk safsatalarla dolu kitaplarından biri...
Aklı sıra bunları İslam'a mal edip saldırıyor işte...
-
Tamam ilk mesajin altinada ekledim simdi evet internet sitesinden alıntıdır bu ..
Hero sagol =) en azından asıl kaynagi verdin .. uyduruk mu orasini bilemem tabiki .. Neyse korkuttunuz beni ..
kaynak kaynak diye diye..