efendim hicivli bir cinli konuşma.iki cinci bir araya gelirler adamın adı arap şükrü kadının adı hatçe bacı arap şükrü kadının evine baskın yapar bir hışımla bana bak sennen şu olayı tatlıya bağlıyom kadun der kadın hankı ışı der var senle ezeliye dayanan bir vukattımız sürüyo bu benim haddim oğlan senin başkızı istiyo kadın hakı başkızı der arap şükrü kükrer yaf sen beni işitmiyonmu sen kızı bu benim oğlana ver yonsa zorunan alıruz debelenme gar etmez kadın iyide benim cin kızı çooook talibi var suya muska getirin hüddama verecez gali kendi bilirarap şükrü olmeeez veremen yoh öle
hadı verde görem der ahada senin cinlerin hepicüğünü almez isem sağa tebbelleş olmez isem tüküre ahali yüzüme gerisini var sen düşün .sonra bir sesizlik olu kadun derki ya arap şükrü sen kızın kocasınu öldüdüğünü bilümmü ayrıtten zabahlara kadar içtiğünü ve gönünü bu eylemeyince evden kaçtuğunu ne edecen sende bağa düşman olun arap şükrü dirki yaf bu oğlan illede onu bağa alacan o hırıstiyan ben onu müslüman edecem sevaba girecem der gil münafıkluk etme..
hehehe. insanlar bitti cinleri mi evlendiriyorlar. ya bu cinler de amma adamlarmış.