bunun kaynağını nedir?
KÖLELEŞTİRME ÇALIŞMASI
Bir kimseyi köleleştirmek için kullanılır. Orta
daireye (1) sadece isteyenin ismi yazılır.
Eşkenar dörtgenin içi istenen kimsenin ve
“T***** A*****” zikrinin harf harf
karıştırılmasıyla meydana gelen cümle ile
tamamen doldurulur. Zikir sözü T*****
A*****’dir. Adedi, T***** A***** X 2 +
istenenin ismi kadardır. Dört gün çalışılır.
Mesela, istenen kişinin ismi Mehmet ise
karışım şu şekilde olur:
T***** A***** MEHMET
T*E*M*H*E*M***E*M*H*E*MT
Bütün bunlar Tisan alfabesi ile hazırlanacaktır.
![]()
Ben Neysem O'yum
bunun kaynağını nedir?
burdaki çalışmada ters pentagramlar kullanılmış amaç ise negatif enerjiyle kişiyi baskı altında tutmak.Kullanılan sözler bu işle ilgili enerjyi çağırıp kişiye yönlendiriliyor
ay ellerine sağlık majisyen keşke herkes eksik büyü tarifleri verse de bu büyü tuttu tutmadı yanlış doğru tartışması yerine içindekilerin hangi ekol ve neden olduğunu tartışsak
Gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gittiBülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti
peki majisyen bu bülent kısanın tragna talismanlar kitabını nerden bulcaz???
yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler
HERMES TRİMEGİSTUS
TABULA SAMARAGDİNA
Bu bilgileri neden paylaşıyorsun gerekli mi
neden gereksiz gördüğünü anlamadım ama buraya gelen insanlar bu konulara meraklı insanlar neyin nasıl yapıldığını değil neler yapılabileceği gösteren bilgileri paylaşıyorum ve dikkat edersen formül sansürlü artı tam bile vermiş olsam o formulu uygulayacak enerji titreşimin yakalayamaz herkes...
Ben Neysem O'yum
arkadaşlar, resimde ki 1. ters yıldız ve 2. ters yıldıza baktığımda yanıp sönüyor, bunun anlamı ne demektir.. diğer 2 yıldızda da bir enerji çıkışı görüyorum... tam olrak ne olduğunu anlmış değilim... lütfen yardımcı olur musunuz??