-
Konsantrasyon Oyunu:))
Ayrıntılara Konsantrasyon
merhabalar arkdaşlar.ben bunu bir süre boyunca dewamlı yaptım ve ayrıntılara kısa surede daha dıkkat etmeye başladığımı soyleyebilirim.Bu bir dikkat oyunu tamamen dikkatinizi geliştirmeye yarayacak bir oyun ve bi o kadarda basit eğlencelidir.
İlk olarak metal bir tepsi alın.Onu suyla iyice yıkayın.Bir arkadaşınız size gostermeden tepsinin içine 12 adet obje koysun.Bunlar tepsinin içine soğabilecek; kalem makas silgi kitap gbi objeler olabilir.Sonra bunları bir bezle örtsün ve önünüze getirsin.
Sonra siz , ortuyu kaldırın ve 30 sn ye içinde bu tepside neler olduğuna bakın...Tepsizedeki nesnelerin ayrıntılarına ozellikle dikkat etmeye çalışn.Objeeri tekrar ortun ve hatırladıklarınızı kaydedin.Ozellikle o eşyaların ayrıntılarını ne derecede tanımlıyabildiğinize de dikkat edin....Uygulama yaptıkça,herseferinde daha fazla eşyayı gözlemlediğinizi,daha fazla ayrıntıları zihninizde tutabildiğinizi farkedeceksiniz.Çünkü dikkatinizi odaklamada gittikçe buyuk bir beceri
geliştireceksiniz....
saygılarla!!!
kaynak: ruhsal güçleri geliştirme teknikleri syf:41 ergun candan
--------------------
yeni uye oldum arkadaşlar hepinize merhabalar aklıma ilk gelen konuyu paylaşıorum şimdilik inşallah daha farklı konularda da görüşlerimi ve bilgilerimi sizlerle paylaşmayı istiyorum.
Konu aytasi tarafından (16-09-2009 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Bu Konu İçin Etiketler