ama kötülük için yapanda hak eder yaniisonucuna katlansınn..ama ben yiinede allahından bulsun derim zaten bulur..
Simon'un necronomicon versiyonundan bir sümer büyüsü. Bir kadın ve erkek figürü yapıyorsunuz yada tanıyorsanız o büyücü o kişinin figürünü yapıyorsunuz. Bu putları aşağıdaki sözleri okurken bir adak tasında (sırf bu işler için kullanılmalı ve içinde üç gözcünün işareti olmalı bunun için bakınız gözcünün çağırılışı başlığı) Bu putları yakmalısınız. Sözler şöyle;
Sizi çağırıyorum Gecenin Tanrıları
Sizinle birlikte geceyi çağırıyorum, Kaplama Kadına
Akşam çağırıyorum, Gece Yarısı ve Sabah
Çünkü onlar beni efsunladı.
Sİhirbaz ve dişi sihirbaz beni bağladı.
Tanrım ve Tanrıçam başucumda ağlıyor.
Hastalığım yüzünden acı içinde kıvranıyorum.
Dikeliyorum, yatamıyorum.
Ne gece ne gündüz boyunca.
Ağzıma ipler tıkadılar!
Ağzıma otlar tıkadılar!
Nadiren su verdiler bana.
Neşem keder, keyfim azaptır.
Kalkın! Yüce Tanrılar! Bekleyişimi duyun!
Adaleti elinize alın! Hallerimle ilgilenin!
Sihirbaz ile dişi sihirbazın putlarını yaptım,
Efsuncum ile dişi efsuncumun da.
Gecenin üç gözcüsü onların kötü sihirlerini çözsün!
Ağızlarına balmumu, dillerine bal sürülsün.
Hükmümü vermek için ağızları açıldığında,
Balmumu gibi donsunlar!
Yaptıkları sihirler ballar gibi akıp gitsin.
Onların düğümleri çözüldü!
Çalışması mahvoldu!
KOnuşmaları çölleri ve ıssızlıları doldurur.
Gecenin tanrılarının çıkardığı buyruğa göre.
Artık bitti!
Not: Bu büyü etkili olarka yapıldığı zaman size kötülük yapan büyücü yeterli korunması yoksa hazin bir acı bekleyebilir. O yüzden tehlikeli olabilir.
ama kötülük için yapanda hak eder yaniisonucuna katlansınn..ama ben yiinede allahından bulsun derim zaten bulur..
minareyi calan kılıfını hazırlar..vardır koruması falan o ınsanların
[SIGPIC][/SIGPIC]vademecum
sen enerjini karşıdaki büyücünün enerjisinden üstün kılarsan sen kazanırsın. Herkesin bir kırılma noktası vardır. Etkili birşey. Özellikle bu tür vodoo bebekleri yapıp bunları yakmak tabi niyetle o yapılan kişiye büyük zararlar verir. O yüzden tehlikeli kısmı bu. BUradaki amaç zaten öncelikle kişinin büyüsünü bozmak ve kşinin sana karşı büyü yapmasını engellemek.
gözcü dediğin tılsımsimonun kitabında kapak halinde basılmış....bu tılsımın mana olarak ikisini kesin çözdüm...ve güneşin etkisini yitirdiği günlere denk geliyor, tıpkı yaz sonlarına doğru mevsimsel kesişmelerde oluyor...yalnız tılsımların amacına ,tanrılardan yardım istemek günahtır!..tılsımı kulanıp yerine 3 büyük ilgili baş meleklerden yardım alınabilir...meytatron,samuel,derdayael...dikkat! bu üç melek pentagramın geometrisine denk gelen baş meleklerdir!!!bu üç meleğin anlamı, yüzlerin efendisi,suçlayıcı,koruyucu olanlardan!!!..
tavsiye etmem kitapta özellikle değiştirilmemesi için uyarıyor. Artı her majisyen bilir bir majide ekole bağlı kalmak gerekir. Havass uygulayacaksan havass psikolojisine bürüneceksin abdestini alacaksın onun şartlarına uyacaksın sümer majisi yapacaksan bunda ki sembolleri kullacaksın. Kısacas formülü uygularken o psikolojiye girmen gerekir. BU çok önemli. Havass formülü uygulurken namaz kılmıyayım onun yerine meditasyon yoga yapayım nasıl diyemiyorsak. Hadi sembolleri değiştireyim demekte pek sağlıklı değildir. Bu sembolleri de değiştirmemeliyiz. Önce o formülün psikolojisine girilmeli. Zaten maji büyü günahsa bu formülde günahtır zaten. Yalnız spell kısmını değiştirebilirsiniz çok büyük değişiklikler yapmadan.
üçgözcünün işareti nasıl birşey figür nasıl ve neyle yapılıyor
şu linke bakarsanız orada var:
http://www.lahuti.com/forum/showthread.php?t=19182 (Gözcü'nın Çağrılışı)
Bak.. Bil ki domuzların önüne inciler serilmez,
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir cam da,
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.
Mevlana
"Talihsizliklerinizin üzerinde ne kadar durursanız,sizi o kadar daha fazla incitebilir."
"Düşünce hızlı,hafif,devingen,değişken ve akışkan bir enerji şeklidir.Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen,bir anda belirir."
Kötü büyücüyü bağlamak için yine büyü tekniğini uygulamak bana biraz ters geldide ben szie islami yöntemi söylesem ayetin kurandaki yerini bilerek vermeyeceğimki siz bulusiniz ve manasina bakinca hakli olduğumu göresiniz diye yazmayacağim
büyücüyü tamamen etkisiz hale getirmek için büyücüyü düşünerek üzerine 1256 kere "vela yuflihussahiru haysu eta" deyin o büyücü zaten helak olur
Lahuti Cafe' ye büyücüler sızmış.![]()