ben tuvalete girince hep bi cüceyle konuşurdum.rüyadayken onu çok severdim.ama uyanınca hep korkardım.![]()
arkadaşlar küçükken en çok korktuğunuz veya en saçma gelen rüyanızı anlatırmısınız.
ben başlıyorum
tuvalete girerdim işte birden ayaklarım o kaygan yüzeye düşerdi deliğe doğru düşerken musluğa filan yapışırdım sonra uyanıyordum.çok korkardım
bide evdeyken dışkapının anahtarı oynamaya başlardı hırsız diye kaçardım.
en saçmasıda pril içtikten sonra uçabilirdim.![]()
Konu Mira tarafından (25-11-2009 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
ben tuvalete girince hep bi cüceyle konuşurdum.rüyadayken onu çok severdim.ama uyanınca hep korkardım.![]()
ben küçükken bi keresinde rüyamda bi canavar beni kovalıyodu.bir sürü kapıları olan bi yerdeydim. o kapı senin bu kapı benim sürekli kaçıyodum. açtığım kapılardan bazılarında yine karşıma çıkıyodu.
şimdi gülüyorum ama o zamanlar çok korktuğum bi rüyaydı.
ben kücükken .2.3 defa gördugum bır rüya vardı cok korkardım hep ta kıbır gun annemlerın odasına gıdıp ev yanıyor demısım hatırlamıyorum bıle annem gelıp yanıma yatmıstı
rüyamda düz bir zemınde yuruyorum cok güzel yürüş bandı gıbı ama bırden herşey karısıyooo allak bullak oluyo tekar duzelıyo
sonra bir boş odada ben kıbrıt köpü gibi bir şeyı dagıtıyorum ama oda tumden onla doluyo gerıye duzeltmem ımkansızz nasıl duzeltırım dıyee o telaşla kalkıyorum imkansız düzeltmek
belkı 5.6 yaslarında gördum bu ruyaları
sonradanda cogu gördugum ruyalar cıktı
ölekı 17 yasında babamın öldugu geceyı aynısı gıbı komsumuz memet abının öldügünü göruyorum bır ruh gıbı yoldayım babam öldugunde ılk gelen komsuları göruyorum onlarda memet abının evıne koşuyolarr ambulas cagırın dıyolarr sonra evden öldüü dıye cıkıyolar
aynı geceyı babamın öldugunde tekrarlandı yine ılk gelen o komsualr oldu ambulas cagırılmış ama öldü babam
halada rüyamda kırmızı et ,kırmızı bır kıyafet yada çamur görsem hep basıma bır münakaşa bı bela gelır cok korkarım hadda bır gun evden cıkmadım evıme gelen bır arkadasla aynı münakasayı yaşadım
hele birde sol gözumun serımesı varr ödüm kopuyo bır şey olacak dıye ozaman allahtan bu aralar serımıyo
Evimizin önünde göl vardı.Hep korkardım o gölün içerisinde bir şehir olduğu söylenirdi ki bu doğruydu.Hep rüyamda gölün ordasında kayıktan düşerken görürdüm kendimi.Hep korkarak uyanırdım....
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me
bnde ruyamda eskiden aslanların bogaların falan beni kowaladıgını gorurdum cok korkardım...ayyy bide yılan falan gordugumde resmen ruyamda bile korkudan kalbim yerinden cıkıcak gibi olrdu...
Ben eskiden açıLan mezarLıktaki ruhLarın sanki başka yer yokmuş qibi bizim eve qeLdikLerini qörürdüm.Çok korkunçtu o zamanLar tabi![]()
yüksek bir yerden düştüğümü görürdüm ve genelde yataktan düşerek sonlanırdı bu rüyam,birde cam kafes içinde sıkıştığımı ve bağırmaya çalıştığım halde sesimin çıkmadığını hissettiğim ve kan ter içinde uyandığım rüyalarım vardı![]()
ben hep yarı insan yarı hayvan olan bi mahluk görürdüm
Bende dışarıda oynardım arkadaşlarımla su içmek için eve gelirdim kapıyı anahtarla açardım evde kimse yoktu ve her taraf sessiz ev kapısı kapanır ve yatakodasında biri vardı kapı aniden açıldı ve bir yaratık şeklinde biri üzerime hızla koşardı o anda kalbim durucak gibi oldu valla hareket bile edememiştim![]()