inananlarla inanmayanları nasıl ayıracak peki Allah? bi anne düşün yada bir baba..çocuğunu en mükemmel şekilde baksın sonra ewladı onu tanımasın başka anne babalar edinsin..o zaman o anne baba onu ewlatlıktan red etmez mi? böyle düşünmek lazım bence..sadece basit bir örnek werdim..Allah çok fazla mucize wermiş ama yine de iman etmemişler..yine de inanmamak da diretmişler..warlığını belli etmiş onlara..dua etmişler kabul etmiş..hala Allah'a ortka koşmuşlar..inanmamışlar..Allah da onları cezalandırmış..bence Allah'ın hikmetinden sual olmaz.. inanmayanı napacak ki başka?? hoşqörü dini İslam..her surede tövbe eden kulunu huzuruna tekrar kabul edeceği yazıyor..tövbe etsinler o zaman..inanıp..o kadar mucize warken..yanlış mı düşünüyorum?

tabiki herkes yaptıgının bedelini ödeyecek:sonsuz adalet sahibi değil mi ki O?bu dünyada cekilen nedir ki?görmüyor musnuz bugün tüm dünyada insanlar ne kadar cani; ne kadar vahşi:doguda bir savas var gencecik yasında bizim için ölenler var anaları her gece aglıyor elebasları hala yasıyor:ne yani bunlar hayvanın da asagısında değil mi şimdi; bunlar cezasız mı kalacaktı?bu ülkede birini öldürenin üç yıl hapishanede kaldıgını gördük:adalet mi bu?ALLAH kim ne yaptı niyeti nedir herşeyi biliyor kitabımızla bizi uyarıyor gönül gözünüzün acılmasını diliyorum hakediyorsanız