cok kotu ya insan kendisine boyle bir buyu yapildigini dusununce urkuyor.
21 tane kuruüzüm üzerine bir yasin okunur.
sonra bunlar bir kapta ağır ağır kavrulur.
üzümler kavrulurken bir kara bir de beyaz dut yaprağı ile karıştırılır.
bir yandan da filanın oğlu_kızı aşkımdan ak dut gibi sararsın kara du gibi kararsın. yemesin içmesin gözüne uyku girmesin,beni görmedikçe rahat edemesin diye tekrarlanır.
iki gün içinde büyü yapılan çıkagelirmiş.
Konu Mira tarafından (16-03-2010 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.
cok kotu ya insan kendisine boyle bir buyu yapildigini dusununce urkuyor.
bu bir kitapta vardı.Kendi büyünü çöz kitabın adı.alıntı yni.
hepsi alıntıdır kii ama deneyip dememesi sorun acaba tuttu mu![]()
Kuran suresinin buyuye alet edildigini muhabbetci duymasin !!!
hakkaten de Sureleri harciyorsunuz bu sekilde ... Kuran-i Kerimin nuru bu sekilde parlamaz uzerinize...
cunku yasin suresiyle ferahlik bulmak varken sizin akliniz 21 tane uzumu saymaya gidiyor...
anca batil kismi ile birliklte tatmin oluyorsunuz !!!
uzumlere ne gerek Allah askina !!!! ne komik ne dusurucu !!!!
Askimdan dut gibi sararsin da nedir? buyuden guzellik ummuyoruz tabi de bu kadari da peygamberAS aglatir ya. Seytan buna zemin hazirladigi zaman
o kisinin arkasindan neler cevirdiginizi sakli tutucaksiniz ama di mi ? nerde acik yureklilik ... munafikliktir bu ... tek kelime ile goz gore gore Kurani acip, uzumleri sayip, Askimdan dut gibi kararsin demek !!! dut gibi kararsin derken o kisi her turlu hastaliga da yakalanabilir ... o zaman onun gunahini (vijdan azabini) alacaginizi da bilmalisiniz !!!
...
insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz...
Büyü günahtır. Bence Bi insan allah inandığı ibadetlerini yerine getirdiği sürece büyü müyü işlemez hikaye olur![]()
Süper Ligin Paşası KASIMPAŞA
insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz...
Ben muhabbetçiden izin aldım. Kimseye zararın olmasın dedi. Büyülerimi onun üzerinde deniycem bundan sonra. tutarsa başkasına yapcam. madem hayır işi yapıyo bi işe yarasın bari)) üç kişi çöpe atılır mı mutlu mesut yaşıycaklar yahu olaya iyi tarafından bakın
))