aksineeee çok hoşuma gittii<
süper olmuşş ahahaha![]()
İŞTE LAHUTİ AİLESİNİN SEVİLEN ÜYELERİNİ 70 YIL SONRA ARAŞTIRARAK BULDUK VE KISA BİR RÖPORTAJ YAPTIK.....
SéNéLéRİNİ LAHUTİYE'yé VéRéN LALELER LAHUTİDE'dé GéÇéN 70 YıLıNı BiZLéRé aNLaTTı
LALELER:''éVLaTLaRıM BéN LAHUTİYE Yé 70 YıLıMı VéRDiM 86 YaŞıNDaYıM Vé HâLa GiRiP PaYLaŞıM YaPıYoRuM HaTTa iYi GöRMéK iÇiN GöZLüK BiLé TaKıYoRuM ''DéDi.....
İŞTé SéNéLéRiNİ LAHUTİYE'yé VéRMİş Bi GRuP DaHa MİSBAH -NYLNUR- BUKMEH VE SELENE BaKSaNıZa YaŞLaNMıŞLaR aMa HâLa Leptop éLLéRİNDé PaYLaŞıM YaPıYoLaR ....
BuDa ALACAKARANLIKAhhhh CANIMM SéNéLéR NaSıLDa YaŞLaNDıRMıŞ BaKSaNıZa aĞZıNDa Diş KaLMaMıŞ GaRiBiMiN
Vééééééééééééééééééé İŞTé oLaY ÇiFT oNLaRDa Bi LAJVERT VE BAHREVAN bir aRaYa GéLMiş LAHUTİDE'dé SaĞLıKLı YaŞaMaNıN SıRLARıNı aNLaTaN Bi KoNu oLuŞTuRuYoLaR.......
SoN oLaRaKTa KARASEVDAMVé MONTECARLO ABLAMI éKRaNıMıZDa GöRüNTüLüYoRuZ oNLaRDa LAHUTİDE'dé GéNÇLéŞMéNiN YoLLaRıNı aRıYoLaR.....
TAMAMİYLE ŞAKA AMAÇLIDIR İSMİNİ KULLANDIĞIM ARKADAŞLAR SAKIN ALINMASIN KIZMASIN
CoCa ColAYIM hAyATıN TaDıYıM... RoCCo'YuM $oK SH€kéR! M... ALßéNi'yİm bahanem çOOk... ÇikOLaTaLı gOFRéTiM..߀Nİ SéWMéYéN wAr Mı?
aksineeee çok hoşuma gittii<
süper olmuşş ahahaha![]()
saol bebeem benim yanımdasın gene 70 yıl sonra bile ilgi gösteriyorsun bana![]()
oy oy maşallah bana püü nazar değmesin gençliğimde ne güzelmişim ben ah gençlik ah(şu an 159 yaşındayım hey heyy yıllar heyy)
kızz nerden buldun bu gençlik resmimi![]()