biraz komik bi soru gibi gelecek fakat sevdiğimiz insan kelse napıcaz peki?
Muhabbet için. Sevilen kimsenin saçından birkaç tel alınıp bu duyı yetmiş yedi kere saç üzerine okuya ve ol saçı ateşe bıraka. Hemen mecnun ola. Ol dua budur:
Yevme tü'tiyüssemae beduhani mübinü nefsinnasü haza izbelyed ve yahyunülmal hayyen cem'an kul inne künhü yuhıbbünallahi fettekunü bihisbekümullahi ve yağfirliküm vallahi gaffurürrahim.
Cehennem Bile Adalet Kadar Aşkın Eseridir...
biraz komik bi soru gibi gelecek fakat sevdiğimiz insan kelse napıcaz peki?
arkadaşlar.sevilen eşyası üzerine değen bir kumaş parçası(giysisi)etkili..evet..yada yemesini ve içmesini sağlamak...ama dikkat edin..bu paylaşımlarda hep soru geliyor.kılını tüyünü alamıyacaksak.getirmek için ne yapılır.
bu arada nati çözüm bulma yolunda üstüne yok..güldürdün sen çok yaşaa![]()
sac tan baska bi şeye de oluyor mu
olur ....
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)
slm sormak istedim sadece saçtan başka fotosuna olurmu acabaanlaşılan hiç kimsenin aklına gelmemiş ki ayrılık saçını alamamışız yaww ama ne romantik olurdu dimi sevdiğinin saçını yanıda taşımak gel görki ne işlere yarıyor
belki lazım olursa diye
![]()
Hem arap büyülerinin içerisinde hemde adı mecnun etme duası.dua degil bu yakma işlemi olduguna göre mecnun etme büyüsü...
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
ben yapmıştım bu uygulamayı ama mecnun olan olmadı))))