-
Mehmet Alperen'i taniyan varmi?
Arkadaslar Cinler Alemi benimde oldukca ilgimi cekmistir her zaman,
fakat Mehmet Alperen Beyle tanistigimdan bu yana elimi cektim bu islerden.
Kendisi cok acik ve net bir sekilde, bu ise girenin tekrar geriye dönüsünün olmadigini söylüyor ve dahasi da var,
kesinlikle normal hayatinin bitecegini söylüyor.
Bende evli oldugum icin Ailemi bu riske atmak istemiyorum ve uzak durmaya karar verdim.
Yinede aranizda degisik düsünen varsa fikirlerini ögrenmekte faide görüyorum.
Saygilarimla
Fahri29
-
doğru demiş,söyleyen.
şimdi senin önüne bir kitap koysalar,desinki kitabın girişinde 1.sayfayı okuyan 1 kese altın bulacak,2sayfayı okuyan 2 kese altın bulacak....bu böyle devam edecek....
sen ne kadar nefsine sahip olacaksınki dur diyebileceksin kendine bu konuda....
kenzulden kıssadan hisse anlatabildimmi?
saygılarımla.
-
kenzul aplacığım ben sana ne diyem bilmem ki;Rabbim seni korusun,hep yanında yar ve yardımcın olsun...
...
fahri aplacığım kenzule katılıyorum.bir bulaştımı çıkamıyorsun işin içinden.ben öyle bir cahillik ettim;4 senemi verdim çıkmak için. çıktın mı dersen çıktım...ama deki nasıl; ince bir bıçak sırtında.hala etkileri hala izleri var.
...
ama buel Rab'ba yüzüm dönülolduğu için sadece hayırlara kapı açıyorum;hem yüreğimde,hem vicdanımda.yine de arada bir şer de çalıyor kapımı,ama oda Yüce Rabbim yüzünden çok kısa sürüyor...
...
eksik anlattığım,anlamdığın varsa ben burdayım...
-
tövbe tövbe ya sonra çarpılıyorsunuz hayda nerde muskacı cinci kurtulmak için kapı kapı geziyorsunuz .
otaksiye dolmuşa verdiginiz paraları bir garibana verseniz ya
-
cartier aplacığım sanırım sözün bana; da sanırım sözüm yanlış anlaşıldı (ya da cümlem)
...
"cahilliğimden bulaştım,çıkmam 4 senemi aldı." derken... hocalardan,büyücülerden bahsetmemiştim güzel aplacığım...
...
anlat diyeceksen de; gerçekten üzgünüm anlatamam.özellikle anneyi kaybettikten sonra,geçmişte olan gücüm yok kaldırmaktan yana. Şükür Rabbimden şüphem yok.ama insanız;kaldıramıyoruz kimi zaman yaşadıklarımızı yada yaşayacaklarımızı...
...
saygılarımla aplacığım...