-
Metazori Günlüğü
Dakka 1 gol 1. Matazoriyle başadık hadi hayırlısı. Bir moderatör düzeltir heralde metazori olaraktan.
Günlük Efendi,
Evelsi gün sana madde madde ne istediğini söylemiştim ve olmuştu fakat ben mutlu deildim. Dün için özellikle birşey belirtmemiştim ve Allah ne verdiyse saldın üzerime. Seni boş bırakmaya gelmiyor.
Bugun için, kendimi iyi hissettirmeyecek olsanda, bazı konuları burada şerh düşeyim ki bari onlar olsun.
1_ Öncelikle tüm üyelerin sağlıklı olmalarını diliyorum.
Üyelere:
Nasıl olsa bizim adımıza bu dilekte bulunuldu diyip işi savsaklamayın , sabah güne dişinizi fırçalayarak baslayın. Hangi dişimi diye sormayın. Hepsini fırçalayın.
2_ Herkesin Güzel bir kahvaltı yapmasını diliyorum.
Üyelere:
Evli olanlar yada aileleri ile birlikte yaşayanlar, eşleri ve aileleri ile birlikte, bekar olanlar ise sanki evliymiş ve 2 çocukları varmış gibi 4 kişilik bir bir kahvaltı masası hazırlayarak(bu sayede çekim yasasını devreye sokmuş oluyoz) kahvaltı yapsınlar. Kullanılmayan 3 servis tabağına bakıp, biran önce bu siteden uzaklaşmalıyım demeyin. Evren olumsuz sinyali anında devreye sokar. Hayatınız boyunca "aşkım bir bardak çay daha alabilrimiyim" yada " kızım bitirsene kahvaltını" deme olanagı yakalayamazsınz. Bu günün en önemli öğünü. Şakaya gelmez. Çekim yasası hiçbişeye gelmez..
3_ Kahvaltı sonrası bu siteyi açan arkadaşları "Ulan sitede amma sessiz ben hazirunu Bering Boğazı gibi ikiye yarıyım, aralarındada soğuk savaş başlatayım" düşüncesinden uzak tut.
Üyelere: Aman dikkatli olun. Siz yapmasanız bile Gündem başlığı altında ırk,din,namus ve her türlü ahlaki değerlerde çatışmaya sebep olabilecek konuları görmemişten gelin. Haaa Gönül Yazar'ın dişlerini sökmüşler yada Deniz Seki'nin püf püf krizi tutmuş gibi başlılar açılırsa , sonuna kadar akın mevzuya. Hiç tanımadığınız biri taksim meydınında pantolununuzu aşağı sıyırmışcasına hırs yaparak saldırın birbirinizee. Sorun yok. Geçen gün tv de gördüm gönül yazar yeni dişleriyleydi, deniz seki de çıktıktan sonra dumanı sadece haberleşmek için kullanacağının sinyallerini veriyordu.
4_ Bugün tüm üyelerin dualarının ve dileklerin kabul olmasını istiyorum.
Üyelere:
Bakın arkadaşlar bu dualarınızın tutması için çevrenizdekiler içinde dua etmelisiniz yada çekim yapmalısınız. Mesela kapatın gözlerinizi. Düşüncelerinizi soğutun yada beyin frekanslarınızı alfaya, ustalaşanlar tetaya indirsin. Benim bir Cheeroke Jeepin direksiyonunda olduğumu düşünün. Ha bunu hayal etmekte zorlanıyorsanız Land Rover da düşünün. Avatarımda kendi fotografım var. Gözlerini kapatmadan çekim yapabilenler lütfen iki kaşımın ortasına baksın.
Ama baştan hatırlatayım. Gelecekte bu jeeple yanınızdan geçerken " terbiyesize bak bizim sayemizde jeepe biniyor ama bizi tanımıyor. İnsan bi gideceğimiz yere bırakır" demeyin. O gün ben çok yoğun olucam. Günahımı almayın.
5_ Bugün herkesin birbileriyle iyi geçinmelerini istiyorum. Kendinden önce karşısındakini düşünmelerini kavgaların kızgınlıkları ve küslüklerin ortadan kalkmasını istiyorum.
Üyelere:
Arkadaşlar 3 günlük dünyada böyle şeylere gerek yok. Hem en büyük kötülüğü kendinize yapmış oluyorsunuz. Önce kendinize zarar vermiş oluyorsunuz. Bunu ortadan kaldırmak lazım. Mesela çıkın dışarı yada işe giderken uğrayın bir bakkala bitanesini kendinize bir tanesinide en sevmediğinizi düşündüğünüz insana olmak üzere 2 tane lolipop alın. Rahat bir şekinde oturun. Gökkuşağı renklerini canlandırma tekniğini uygulayarak iyice gevşeyin. O insanın iyi yönlerıni düşünün. Onsuz hayatın ne kadar kadar yavan olacağını düşünürken lolipopların ikisinide siz yalayın. Emin olun aynı anda O muhteremde elinde ne varsa yalamaya başlayacaktır ve size karşı güzel duygular hissedecek ve kendisini size yakın hissedecektir. (Dikkat: burada telepatide girdi devreye)
Bu günlük istediklerim bunlar. Akşama yine buradaym ben. Oldu oldu olmadı artık seninle ilişkime mesafe koyma durumundayım.
Ben mi ne yaptım. Sabah kalktığında dişlerimi fırcaladım ama o anı inan hatırlamıyorum. Fırça değmemiş dişim kalmış mıdır? bilmiyorum. İşyerinin alt katındaki pastaneden 2 tane son derece yağlı ve sıcak poğaça eşliğinde sallama çayla mükemmel kahvaltımı da yaparım. Siteye girer ve tartışma olan her başlığa zıplarım. Ayrıca lolipop falanda yalayamam. Ben onu okuyacak arkadaslar içim söyledim kendim için değil.
Hadi görüşecez akşama..
Konu Lucky tarafından (23-07-2009 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.
אני יודע שאני אלוהים
-
Süperdi abi
Sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını ve benim için artık çok gecikildiğini anladım..!
-
"Oldu oldu olmadı artık seninle ilişkime mesafe koyma durumundayım "
Çok komiksiniz doğrusu.Sabah sabah eğlendirdiniz bizi.
Benimle aranıza mesafe koyamazsınız
çekim yasası uyguluyorum size
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186) Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..
-
Asyvemavy teşekkur ederım
Sevgili Love, sizinle arama nasıl mesafe koyarım. Var mıdır sitede bunu yapabilecek bir yiğit
Bana çekim uygulamıza gerek yoktu. Çünkü tüm site sizin bu alanınız içerisinde
Teşekkür ederim..
-
Nezaketinize çok teşekkür ediyorum.
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186) Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..
-
Tecrübeli Üye
aileleri ile birlikte yaşayanlar, eşleri ve aileleri ile birlikte, bekar olanlar ise sanki evliymiş ve 2 çocukları varmış gibi 4 kişilik bir bir kahvaltı masası hazırlayarak(bu sayede çekim yasasını devreye sokmuş oluyoz) kahvaltı yapsınlar. Kullanılmayan 3 servis tabağına bakıp, biran önce bu siteden uzaklaşmalıyım demeyin. Evren olumsuz sinyali anında devreye sokar. Hayatınız boyunca "aşkım bir bardak çay daha alabilrimiyim" yada " kızım bitirsene kahvaltını" deme olanagı yakalayamazsınz. Bu günün en önemli öğünü. Şakaya gelmez.
valla süperrr
...Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider”
-
Tecrübeli Üye
Üyelere:
Bakın arkadaşlar bu dualarınızın tutması için çevrenizdekiler içinde dua etmelisiniz yada çekim yapmalısınız. Mesela kapatın gözlerinizi. Düşüncelerinizi soğutun yada beyin frekanslarınızı alfaya, ustalaşanlar tetaya indirsin. Benim bir Cheeroke Jeepin direksiyonunda olduğumu düşünün. Ha bunu hayal etmekte zorlanıyorsanız Land Rover da düşünün. Avatarımda kendi fotografım var. Gözlerini kapatmadan çekim yapabilenler lütfen iki kaşımın ortasına baksın.
Ama baştan hatırlatayım. Gelecekte bu jeeple yanınızdan geçerken " terbiyesize bak bizim sayemizde jeepe biniyor ama bizi tanımıyor. İnsan bi gideceğimiz yere bırakır" demeyin. O gün ben çok yoğun olucam. Günahımı almayın.

demek öyle.....
süperdi teşekkürler...Allah da seni güldürsün
Sükût gerekliydi
Sustum........