Bunun duası var mı?
Bir kimse 6,5 gram mıknatıs alıp bunun ....kendi üzerinde taşır diğer ....sinide döğüp ezerek karısına,kocasına yedirdiğinde(yada içirdiğinde)kendisinden ayrılmaz..
Mıknatısı üzerinde taşıyanı sihir büyü tutmaz..
Mıknatısı suya koyup o sudan birazıyla yüzünü yıkayan,birazınıda içen kimse,arzu ettiği makama,itibara,maksada erişir..
Mıknatısı yüzük yapıp parmağında taşıyan da aynı maksada erer..
kaynak:İbn-i Sina,Lokman Hekim,İbn-i Baytardan büyük şifalı bitkiler kitabı.
huzur yayınevi.
Konu Mira tarafından (21-01-2010 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.
Ara sıra isyana yönelecek olursan:Hatırla ki, Kainatı Yargılamak imkansızdır.Onun için,kaygılarını sürdürürken bile kendi kendinle barış içinde ol.Görmeye çalış ki,bütün pisliğine ve kalleşliğine rağmen dünya güzeldir...
Alıntı yaptığım kitapta dua yoktu..
Ara sıra isyana yönelecek olursan:Hatırla ki, Kainatı Yargılamak imkansızdır.Onun için,kaygılarını sürdürürken bile kendi kendinle barış içinde ol.Görmeye çalış ki,bütün pisliğine ve kalleşliğine rağmen dünya güzeldir...
allah allah sımdı de bunu yapıcaz valla
olabılır buyu tutmuyor olabılır manyetık bır alanı var mıknatısın
uzerımde mı tasısam ne
neden eksik verdın kı
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
ya adamın midesine zarar verirse mıknatıs tozu???? yani adam ölücek ve senden başkasına bağlanamıycak o anlamda mı bu![]()
Selam ben mahir yeniyim burda bu miknatis gerçekmi dalgami yaa toz halindemi yutulacak gerçekse
--------------------
Ya biri bana yardimci olsun lütfen ben mahvoldum borcumu ödeyemiyorum yardim edin lütfenn
Konu dorak tarafından (03-04-2009 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
evt eksk verılmıs.. bır de sormk ıstedgm sey venus tılsımı hakknda bır bılgnz var mı? mıknatsla alakası yk ama![]()
diğerlerini bilmem ama
sakın mıknatıs falan yemeyin arkadaşlar zararlı olabilir