Denedim denemezmiyim
ÜsteLik baska msn aLarak kendim konuştum
Ama sonuç hüsran oLdu tabiiki de çünkü adama bekarmısın dedim suLtanım ben dediYani bekarLık suLtanLıkmış beyime
Bende suLtanıma geçiş yoLunu açtım tabii
![]()
arkadaslar benım cok merak ettıgım bı konu bu msnde sevgılınızı baska bırı arkadasınız yaada tanıdıgınızla onun sevgısını denedınızmı hıc..ben bunu yapmayı dusunuyorum ne kadar dogru olur bılınmes yapanlar tecrubelerını paylasabılırlermı??![]()
Konu Lucky tarafından (09-06-2009 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
Denedim denemezmiyim
ÜsteLik baska msn aLarak kendim konuştum
Ama sonuç hüsran oLdu tabiiki de çünkü adama bekarmısın dedim suLtanım ben dediYani bekarLık suLtanLıkmış beyime
Bende suLtanıma geçiş yoLunu açtım tabii
![]()
Arkama ßakmam..
AsLa Démém..Kéşké'Léri Sévmém!!
Aklin varsa yapma..cok üzülürsün, cok icin acir..
Fazla derine girmeden bu kadarini diyom sadece, gerisini de var kendin anla (:
Peace/Love/Rock
Denedim.. .... olanlan zaten atlıyor hemen sende tekmeyi basıyorsun.. Ama şuanda ki gerçekten güvenilir.. Birisi msn eklese bile söylüyor.. Çağrı atan olsa numarayı gönderiyor.
DeRViŞLiK oLSaYDı TaÇ iLe HıRKa
----BiZDe aLıRDıK oTuZa KıRKa----
nıye canım acıyacak ya yaptım yapmasına benden(yanı baskası sandıgı benden) cam ıstıyor beyefendı, sızı gorursem tanısırıs dıyor benım kafama takıldı yapmassam rahat yuzu yok gıbı ııcımı kemırıyor..banada soyluyor benı bırı eklemıs bu senmısın dıye soruyor ..napacagımı bılemıyorum ..tecrubelerını paylasan arkadaslar cok tesekkurler...varsa baska dusuncelerınız merakla beklıyorum..
bende yaptım..ama şahıs benimki kadar zeki ise eğer hiç deneme..ben yeni bir adres aldım..ben onu işletiyorum sandım,o beni işletti..rezil oldum..ıp numaramı tespit etmiş onunla konuşurken ve bana dediki sen bu msn yi dün şu saatte şu dk da açtın dedi..ve üstelik farklı bir şehirden olduğu söyledim,nereleri güzel oranın dedi,hemen google dan o şehrin güzel yerlerinin isimlerini alayım dedim..canım google dan aramak o kadar zor olmasa gerek dedi..yani rezil olmuştum..en son cümlesi de ''kızlarıns açı uzun aklı kısa diye boşuna dememişler''beni daha tanıyamamışsın hiç gerek yok bunlara demişti...
Sükut eyledim ''Kahrı var'' dediler, biraz söyledim ''Zehri var'' dediler. (Sustum ''Kahrından susuyor'' dediler; biraz konuştum ''Zehrini kusuyor'' dediler)
yapacaksan, güzel, hoş ve fotojenik bir bayanın resmini bul ve koy, daha sonra normal konuşmalardan en özel sorulara kadar ilerle, ee bunları yaptın ne olacak? kesinlikle eskisi gibi olamazsınız, bence buna pişman olacaksın? hiç deneme.
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
ben yapmaya üşendim çünkü atlıycağına emindim boşu boşuna sinirimi bozmak istemedim![]()
bence hiç deneme konuşacaktır üzülen sen olcaksın ben bir değil çok kez yaptım msni geç telefonla bile denettirdim ne yollar denedim ama boş yani herşey yolundaysa böle bişeye hiç gerek yok