ya kusura bakma 366. damarları kısmını anlamadımda o yüzden
arabi ayının ilk cuma günü 25 cm kiriş alınır sirkeye batırılır tenha bir mekanda üzerine okunmaya başlanır 7 düğüm atılır
1.düğümde:MA AĞNA ANNİ MALİYEH
2.düğümde:HELEKE ANNİ SULTANİYEH
3.düğümde:HUZUHU FE GULLUHU SÜMMEL CEHİYME SALLAHÜ
4.düğümde:İZESSEMAÜN ŞAKKAT
5.düğümde VE EZİNET LİRABBÜHA HUKKAT
6.düğümde:AHİYYEN ŞERAHİYYEN
7.düğümde:KEVSER SURESİ OKUNUR
düğümler bitince :ya rabbi falan bin falanın aklını fikrini 366. damarlarını muhabbetle kendi üzerime bağladım biran bensiz duramasın rahatı huzuru kalmasın yemesin içmesin uyumasın taki bana kavuşuncaya dek denir ve bu kiriş ağır bir taşın altına gömülür bu ilmin alimler bundan daha tesirli bir formülün olmadığını beyan etmişler ve iksiri azamın bu formül olduğunu belirtmişler ....
Not : büyü olup olmadığı konusunda emin değilim
ya kusura bakma 366. damarları kısmını anlamadımda o yüzden
onlar galiba muhabbet hsleri ile ilgili organlardır yanlız bu uygulama büyümü onu anlayamadım
anladığım kadarıyla büyü
ewt bu uygulama bir büyüdür.ayrıca gülen arkadaşımıza söylüyorum eski kitaplarda insanda 366 damar olduğu geçer büyünün niyetinde bunun söylenmesi demek kişinin bütün hayatsal varlığına seslenmek oluyor bağlama büyülerinde çok geçer
Gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gittiBülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti
şaman bu eksik değil mi
alemsiniz,bir şeyler yazıyorsunuz büyümü değil mi bilmiyorsunuz.bakın şimdi size çok önemli bişey yazayım.islam lanet etmeyle beddua etmeyi yasak etti. neden mi çünki beddua cümlelerini yakalayan cinler insanların içine girip o söylenen sözler mütakibinde işlevlerini yerine getiriyoarlar.ses dalgaları sakın unutmayın onların dünyasında,senin beni gördüğün gibi onlarda o ses dalgalarını görüyolar.size kısa yazdım bu konuyuda çaıklamak isterdim.her büyü ve yönlendirme ya cinlerle yada burçlarla yapılır başka hiç bir şeyle asla değil
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
yani büyü değl o zaman bunu demek istiyorsunuz galiba
yapılış şekli ile bir büyü ..ama çalışma şekliyle bu formülle büyü yapılmaz .yani amacına ulaşamaz ...yaptığımdan denediğimden demiyorum xerto benim işim olmazda deneyenlerden biliyorum....366 damar tabiri eski kitaplarda çok geçer sihri batılnamedede bozma üzerine okunan terkipte vs .bu insan vücudunda 366 hayat damarının olduğuna inanıldığı için.şamanın yazdığı gibi gerisi işte...
***muhabbet formülü kişiye özel yapılır***
Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş
Ve ben kıyamdayım..
Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine