Şu an şehir dışındayım yanımda kuran yok bu yüzden yazabilirmisiniz dedim,
Esilam yardımcı olurmusun lütfen bende ofisteyim evde olan arkadasımız varsa kuranı kerimden alıntı yapıp yazarsa cok dua edecem.
Çok önemli bir duaki lütfen yardımcı olalım birbirimize sevabına sizde nail olun lütfen.
Musaadenizle ekliyorum
Allah razı olsun Cartier ...
Asâllâhu en yec’ale beynekum ve beynellezîne âdeytum minhum meveddeh(meveddeten), vallâhu kadîr(kadîrun), vallâhu gafûrun rahîm(rahîmun).
Allah'ın sizinle ve onlardan düşman olduğunuz kimseler arasında dostluk yaratması umulur. Ve Allah; Kaadir'dir (herşeye gücü yetendir). Ve Allah; Gafûr'dur (mağfiret edendir), Rahîm'dir (Rahîm esması ile tecelli edendir).
MUMTEHİNE SURESİ - 7.AYET
Asâllâhu en yec’ale beynekum ve beynellezîne âdeytum minhum meveddeh(meveddeten), vallâhu kadîr(kadîrun), vallâhu gafûrun rahîm(rahîmun).
Olur ki Allah sizinle düşman olduklarınız arasında yakında bir dostluk meydana getirir. Allah gücü yetendir. Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir.
KAYNAK : http://www.kuranmeali.org SİTESİNDEN ALINTIDIR.
Ayrıca elimdeki Kuran Tefsirinden de kontrol ettim.. Allah hepimizin gönlündeki dileklerini kabul etsin..
İkinizde sağolun unutmayınki imtihan dünyasındayız. Kim başarırsa ödülü allah veriyor.
Esilam sagol canım latincesi için.
--------------------
Allah sendende razı olsun alicancım
Bu dua çok büyük çok arkadaşlar sakın ihmal etmeyin.
Cımbızla şeçip buldu bir profosör arkadaşım.
Konu cartier tarafından (30-06-2009 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi