Allah razı olsun cartier kardeşim,şimdi defterime kaydediceğim ne güzel bir dua bu,tekrar sağolun.Ancak ne kadar okuycağız bir bilginiz varmı yoksa 1 kere okumak kafimi hergün,sevgilerle..
MÜMTEHINE suresi 7.ayeti bol bol oku Mümtehine sınav veren kadın anlamına gelir
Eşiyle kavga eden- Sevdiyle kavga eden-Düşmanı olan-Kayınvalidesiyle kavgalı olan bol bol bu duayı okusun.
türkçe mealide şudur :
7. Olur ki Allah sizinle düşman olduklarınız arasında yakında bir dostluk meydana getirir. Allah gücü yetendir. Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir
Benim elime geçtikçe bilgiler burdan paylaşacam.
Kaynak İstanbul universitesi İlahiyat profosöründen...!
Saygılarımla...:!
Konu Mira tarafından (25-01-2010 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.
Allah razı olsun cartier kardeşim,şimdi defterime kaydediceğim ne güzel bir dua bu,tekrar sağolun.Ancak ne kadar okuycağız bir bilginiz varmı yoksa 1 kere okumak kafimi hergün,sevgilerle..
aynaya git bak içinden niyet allahımda ben bu güzel kuranı kerimin ayetini sana işte şukadar şukadar okuyacam diye niyetlen gönlünden ne kadar geliyorsa öyle niyetlen.
namaz kılmayı unutma
allaha emanet ol
birde rica etsem arapçasını yazabilirmisiniz mümkünse,teşekkürederim.
--------------------
ayna demişsiniz tam açıklarmısınız kardeşim..
Konu yıllar tarafından (30-06-2009 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
saol yaaa ben de dün kavga ettim çok şey mi istiyorum ama ayeti buraya yazabilir misim sevgili cartier![]()
عَسَى اللَّهُ أَن يَجْعَلَ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَ الَّذِينَ عَادَيْتُم مِّنْهُم مَّوَدَّةً وَاللَّهُ قَدِيرٌ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
'Asallahu en yec'ale beynekum ve beynelleziyne 'adeytum minhum meveddeten vallahu kadiyrun vallahu ğafurun rahıymun.
------------------------------------------------------------------
Olur ki Allah sizinle düşman olduklarınız arasında yakında bir dostluk meydana getirir. Allah gücü yetendir. Allah çok bağışlayan, çok esirgeyendir.
arapçasını yazdım arkadşalar Allah kabul etsin.
''sempatiqmavi''.........Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
ben senin gecendeki mavi,yada günündeki sarı... sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı, ben senin yüzündeki çizgi , yada dünündeki anı.. hadi kalk gel bul bi bahane
,birazcık heves
biraz cesaret...ilk günki gibi duruyor hâlâ...kalbin ömürlük bende emanet.
Teşekkür ederim esilamYa inanın çok büyük bir profösörden alıyorum bunları
Herkez bana cok yardımcı oldu bu sitede işte bu siteyi ben bundans eviyorum herkez birbirine yardımcı oluyor
Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.
Çok çok oluyorum ama benim arapçam yook![]()
Konu esilam tarafından (30-06-2009 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
''sempatiqmavi''.........Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
ben senin gecendeki mavi,yada günündeki sarı... sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı, ben senin yüzündeki çizgi , yada dünündeki anı.. hadi kalk gel bul bi bahane
,birazcık heves
biraz cesaret...ilk günki gibi duruyor hâlâ...kalbin ömürlük bende emanet.