Cok dogru bir söz. Tesekkürler.
Tanrılar dünyayı ve insanı yaratırken, mutluluğu saklamaya ve insanın onu biraz zor bulmasına karar vermişler.
Mutluluğu nereye saklayacakları hakkında konuşmaya başlamışlar. Biri " Uzaya , yıldızlara" demiş Bir diğeri " Deniz diplerinin en derin noktasına"... İçlerinden bir başkası " Yüksek dağların zirvesine, çiçeklerin özüne" demiş... Biri de demiş ki, "Hiç biri olmaz, insan çok meraklıdır. Araştırır, dediğiniz her yere bakar ve bulur" . Ve sonunda biri "Buldum" diye bağırmış..
"Mutluluğu insanin içine saklayalım, insan her yere bakar da, kendi içine bakmak aklına gelmez"..
Alinti..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
Cok dogru bir söz. Tesekkürler.
Kisa ve öz.. ben tsk ederim
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
Herşey bizim içimizde bi görebilsek
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
saol lakito güzelmiş, paylaşım için teşekkürler.
aferin kuzuma ödevine çalışmış nasılda sözümü dinliyor![]()
doğru söze nedir ki..her hissiyat içimizde..biraz uğraşsak hayatın güzel yanlarını daha iyi göreceğiz
Verilmek istenen mesaj güzel ama "tanrılar" sözü hiç hoş değil.
Tek Tanrı/İlah var;o da ALLAH'tır..
"Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbinden geçenleri bağışlayacak ve seni hoşnut kılacak.."
(Duha 5.)
evet çok doğru.
o kadar şey yazdımki, bir an içimden silmek geldi ve sildim.. emeğine sağlık canım.
çok güldüm medcezir
sevgili meçhul, böyle anlamlı birşeyi anlatabilmek için sanırım en anlatılabilir olan budur diye düşünülmüştür.. ve böyle şekilde yazılmış yoksa allahın tek olduğunu hepimiz biliyoruz. şimdi burada yazıldı diye allah çoğalmadıya..
HAYAT GÖKYÜZÜNDEN DÜŞEN BİR DAMLA SU GİBİYMİŞ