parka taze kum gelmiş cnm git bi koşu orda oyna... daha neler..
sitedekileri bilgisiz mi sandın ? komiksin.........
arkadaşlar bi üç harfli var bnm hayatıma kimseyi almama izin vermiceğini söleyen ve her ne olursa olsun engelliyeceğini belirten..uzun süredir uzak duruyordum bi ilişkiden bu nedenle ama şimdi birini gerçekten seviorum ve evlenmeyi düşünüyorum ama şuan o üç harflinin ona zarar vermesinden korkuyorum ki bunu açıkça sölüyor bi gün nette erkek arkadaşımla konuşurken kamerada onun yanında bnm üç harfliyi gördüm ve ne yapacağımı şaşırdım korkudan biliyorum kötü şeyler olacak ve buna nasıl engel olabileceğimi bilmiorum bu konuda bana öğüt verebilecek kişiler varsa lütfen yardımcı olsunlar teşekkürler..
parka taze kum gelmiş cnm git bi koşu orda oyna... daha neler..
sitedekileri bilgisiz mi sandın ? komiksin.........
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)
arkadaş kameradan gördüm diyorsun ama cinler ve ruhaniler kamerada görünmezler...sen halisilasyon görüyor olabilirsin cin senin dediğin gibi bi açıklama yapmaz sana sölemeden yapacayını yapar.....
Artık psikiyatriye gitmek çok zor değil. Hadi bayramdan önce randevu al da, kısa zamanda ruh sağlığına kavuş.
Haa! 23 yaşındaki bir insanın şunu bilmesi lazım: Devir, 'Boğaziçi Köprüsü'nü satıyorum, alır mısın?' devri değil. İnsanları bu kadar kolay kandıramazsın, küçüğüm...
3 harflinle mutluluklar, videolarınızı paylaşırsınız umarım.![]()
![]()
hey bi sn neden alay ediyorsunuz bu arkdşmla doğruyu söylüyor bence neden kandrmak istsnki bunu hiç düşünmüyosunuz seni beni onu kandırınca eline ne geçicek hiçbişey tamam hayatına bir cin musallt olmş bu arkdşn ama kamerada görmesi falan işin psklojk kısmı arkdşm sen önce bi pskiytrste git eğer ordn sonç alamzsn gel sana bi hocanın adresini vereym ona git çok faydalı olur iyileşrsn
hoca adresi değil psikolog adresi gerek.... cini kamerada görmüş-müş... akıl var mantık var yahu..bir de resmini çektim deseydi.... neden kandırmak istesin ki sorusuna gelince... bu ilk değil ki bu sitede böyle olan,şaşırmamak lazım..alışırsın sen de
Allah herkese akıl mantık vermiş dimi arkadaşım... kamerada görünen cin filmlerde de oynar bunu da düşün....
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)
Waybe kızın 2ci boyutu baya gelişmiş..Bir kere cin denen varlık seni rahat bırakıpta foruma yazı ve mesaj atmana musamma göstereceğini sanmıyorum?..
açıklamalarımıza ramen bahsettiklerin doğruysa? sen ayetelkürsü,nas,felak oku..
hala durumu konrol altına alamadıysan,git bir hocaya ,ama hoca gibi hoca olsun ve okut kendine..
HEY ADINI UNUTTUM, EVLENDİĞİNDE BİZİ DAVT ET OLDUMUbence davet etmez hiç birimizi.. Baksanızda nasıl cevaplar vermişsiniz yawww
..
ALLAH MUSTAHAKINIZI VERECEK
ONLARIN YERİNE BEN ÖZÜR DİLESEMDE 'BEN TEK GELSEM DÜĞÜNE OLURMU?
Bendemi gelmeyim,peki alacağın olsun..zaten seni gözüm pek kesmemişti..![]()
ya musallat konusuna katılabilirim ama bu arkadaş işi baya ilerletmiş ne yani kamerada falan görünmek.resmen kızcağızla oyanamışlar gibi.ama bide şu var sanki yalan söylemiş çünkü baksanıza bir cevap dahi vermeşiz yarumlara.sana meşhur üç harflinle mutluluklar....