ölçme gereğini hiç duymadım... bildiğim seveceksen tam seveceksin... öyle şıpını mıpını bilemiycem... yüreğinde duyacaksın iliklerinde kemiklerinde...
ne kadar?![]()
Ακακία.
ölçme gereğini hiç duymadım... bildiğim seveceksen tam seveceksin... öyle şıpını mıpını bilemiycem... yüreğinde duyacaksın iliklerinde kemiklerinde...
Keşke biraz şıpsevdi olsaydım.Hayat daha pembe olabilirdiAşk acısı çekmez,gideni beklemezdim belki
![]()
üç kere sevdim ve herbiri için gerekirse uğruna canımı bile feda edebilirdim. Kumsaatinin tabiri ile şıpı mıpı bozar bizi..
Bende diyorum ki sevdim mi tam severim ama silmeyi beceremem.Zaten topu topu bi defa sevdim.
"Ben imkansız aşklar için yaratılmışım,
Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı"![]()
silmek ??? silebilirmisin sence sevdiğin bir şeyi ... ben silemiyorum. sadece zamana ırakıyorum. en güzel gösterfedir derken araya girmeden edemiyorum... yaşananaları tartıp yaşadıklarımla kıyaslamaya çalışıyorum.. bakıyorum olmuyor. en güzeli gömüyorum kalbimin en derin yerlerine anahtarınıda gömdüğüm kişinin eline. onunda önünde zaman var. anahtarı ne kadar kısa sürede çıkarırsa acılarım o kadar azalıyor![]()
silmeyi ..unutmayıda bileceksin ki ileriye dogru saglıklı adımlar atabileisn.benim kendimde en sevdıgım olay nedir biliyormuusn..cok cabuk unutmam..aslında buda iyi deigl ama..yaşadıgım olumsuzluklar oldugu zaman nötr olabılıyorum ve hatırlayamıyorum.cünkü siliyorum beynımden..ama bazende unutmayıp hatırlamak gerekiyor yapılanları..bu benim beynımın bir oyunu..yok ediyorum..özel bir teknikle..
Ακακία.
Canım unuttuğuna emin misin?Belki bilinçaltına atıyorsun.Ya bigün patlak verirse bi yerden!!!Eğer cidden unutabiliyorsan o yöntemi bilmek isterdim![]()