Ayet-el kürsi,Felak,Nas koruyucu dualar.Allah kolaylık versin.
yakın zamana kadar fark etmemiştim bazı insanlarla konuşurken bana sıkıntı gelirdi yaza bazı evlere girdigimde nazar çabuk alan biri oldugum için ona baglardım bunu. ama sonradan anladımki nasıl anlatsam
kısaca şöyle diyim birinin üzerinde cin varsa yada ne denır bilmiyorum
benimle konuşurken sankı nasıl diyim icimden bişey geçıyo sankı basım dönüyo yer altımdan kayıyo gibi oluyo.anlıyorum bişey war.zaten birkac gün sonra duyuyorumkı cinlerle alakalı bi durumu varmış.
yani niye oldugunu anlamıyorum
akrep burcuyum sezgilerim kuvvetlidir.ruyalarım genelde cıkar falan ama bu başka türlü bisey
ne yapmam lazım yada yapmamam bilen varmı???
Ayet-el kürsi,Felak,Nas koruyucu dualar.Allah kolaylık versin.
selam,bazı insanlarda yaş kaç olursa olsun bazı vasıflara sahip olabilirler.Bu aslında herkesde vardır ama açıği çıkarmayı bilmiyordur..
kaç yıldır bu gibi olayları yaşıyorsun?sormamın elbette bir sebebi var.! sağlığınla ilgili kenzul abinin bir düşüncesi endişesi var.
saygılarımla.
Simdi istersen burclari murclari birakta öncelikle sordugum sorulara cevap ver ki ne tür sorun yasadigini anlamaya calisalim.Öncelikle tabiki bir uzman doktora ve psikologa görünüyorsunuz vs.Sonrasinda lütfen sordugum sorulara cevap veriyorsunuz.Asagida yazmis oldugum Duayi,lütfen abdestli bir sekilde istediginiz saate okuyorsunuz ve sonrasinda kendinizi nasil hisetiginizi burda anlatiyorsunuz.Kabus türü rüyalar görüyormusunuz ? "Cabuk nazar aliyorum"diyorsun ? Bunu zaten sen kendinde duygusaligina bagliyor olmalisin.Merak edip endiselenmenize gerek yoktur.Problemlerini sahip oldugun duygusal hasasiyete bagliyorsan "sezgilerini"kontrol etmeye bak.Ama simdi eger ki hisleriniz ve duygulariniz sizi kontrol etmeye baslarsa basiniz agrir tabiki.Sahip oldugunuz yetenekleri bir balast olarak kabul etmeyiniz,onlari dogru kulanarak mutlu olmaya bakinz.Haydi bakalim
Bismillahhirrahmanhirrahim Kul euuzü birabbil felak Min şerri maa halak Ve min şerri ğaasikın izâa vekab Ve min şerrin neffâasati fil 'ukad Ve min şerri haasidin izâa hased Bismillahhirrahmanhirrahim Kul euuzü birabbinâas Melikinnâas İlâahinnâas Min şerril vesvâasil hannâas Ellezii yüvesvisü fii sudüürinnâas Minel cinneti vennâas Bismillahhirrahmanhirrahim Kul hüvellâahü ehad Ellâahüs samed Lem yelid ve lem yüüled Velem yeküllehüü küfüven ehad Kul yâ eyyühelkâfirûn. Lâ a'büdü mâ ta'büdûn. Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd. Ve lâ ene âbidün mâ abedtüm. Ve lâ entüm âbidûne mâ a'büd. Leküm dînüküm veliye din.Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn amin
Demek ki yalniz degilmisim. Bende karsimdaki insan cinlerle alakali biriyse cok siddetli bas ve göz agrisi cekiyorum. O insanin yanindan ayrilir ayrilmaz bas agrisi hemen geciyor. Bu durumu pek ciddiye almadim dogrusu simdiye kadar.Beni rahatsiz etmedi pek.
Bu durum bendede sıklıkla oluyordu,bazı insanlar bana müthiş sıkıntı veriyordu ,ağırlık hissi ve uyku hali.O insanı sevmediğim için değil ama bunlar bazı şilerle olduğumda açığa çıkıyordu,bazı insanlarla oturup konuşmakta beni acayip pozitif yapıyordu.Nedenini bilmiyordum evet tam olarak nedenini hala kestiremiyorum ama ne zaman çok ayetel kürsi ne nas ve felak okumaya başladım bu etkiler yavaş yavaş gitti. Şümdü ben mümkün mertebe bana sıkıntı verdiğini düşündüğüm insanlarla oturup kalkmamaya çalışıyorum veya bana sıkıntı veren kişiler,in yanına gitmeden önce ayetel kürsi okuyup öyle gidiyorum inanın daha rahat oluyorsunuz,sevgilerle..
şöyle diyim
sosyal bir insanım çevrem çok geniş gezerim misafirim çok olur ama bazen kalabalıga girip cikınca mütiş bir baş agrısı agırlık ollur epey bi üzerimden atamazdım.sonra 2 yıl önce yurt dışına gittim orada bi hanımın ewine gittım cok dındar ihlaslı bı hanım temız tıtız ama ewinde rahatsız hissettim darlandım belkide bana öyle geldi etrafta parıltılar gördüm .
sonra arkadasımla paylaştım oda ew sahıbinine cinlerin musallat oldugunu ve çok sıkıntısı oldugunu söyledi.
ozaman acabamı dedım sıkıntılarımın sebebı bumu dıye
sonra hakkaten test ettım ewet birinde bişey varsa dedigim gibi oluyorum .
saglıgımla ilgili derken ne tür bi seyı kast ettın?
--------------------
hep okudugum dualar bunlar zaten yinede sagol
psikologa gidiyorum zaten bu konuyla alakalı degil
aslında cok uyuyorum diye gittim
depresyon dedi ve birkaç ilac verdi onları kullanıyorum
kabus çok az nadir görürüm
genelde ruh halim iyidir
korkak biride degilim bu anlattıgım seyler benı korkutmuyor
ürküyorum biraz ama bukadar
allah korusun bişeyler görsem heralde ozaman cidden korkarım.
korkdugum bu aslında şimdilik bu şeyler benı rahatsız etmıyo ama ileri seviye geçermi gecmemesi için ne yapmak lazım....
--------------------
yıllar ,nostarjı, kadriye sizede cok tesekkür ederim tavsiyeleriniz için
Allah razı olsun...
--------------------
Allah razı olsun...
--------------------
Allah razı olsun...
--------------------
Allah razı olsun...
Konu menekse tarafından (16-06-2009 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Tabiki yanliz degilsiniz.Aksine,siz cekmis oldugunuz sikintilarin nerden kaynaklandigi bilen yüzbinlerce insanlardan sadece birsisiniz.Tabiki emin olmak zorundayiz öncelikle.Ama sorunu ve kaynagini anladiktan sonra buna karsin cözüm üretilmesi daha kolaydir.Allah yardimciniz olsun!
--------------------
Anliyorum.Migrän problematigi olmasin sizde ?
Konu BARON tarafından (16-06-2009 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
migan problemtigi
dediginiz
baş agrısı olan migrenmi yoksa başka bişeymi?
canım bence senin çok latif ve temiz bi kalbin var, niyetin halis yani, o yüzden biraz bulanıklığı kaldıramıyorsun, bulanıkllık hali yani ister nazar de, ister girdiğin ortamın dedikodu vs ağırlığı, istersen musallatlı kimselerin sıkıntılarının sana aksetmesi...
yani temiz bir su gibisin en ufak kötü damla sende fark ediliyor.
anlatabilmişimdir inşaallah, ama sürekli abdestli olmaya çalış ve dilinden fatiha, tevhid, salavat eksik olmasın, maneviyatını güçlendirmezsen daha da etkilenirsin
allah selamet versin