-
neden oluyor anlamadım..
arkadaslar benı bırakan erkek arkadasımı dusundugum zaman hemen mesaj gelıyor bakıyorumkı ondan ama ısın kotu tarafı onun eskı mesajları tekrar gelmıs nıye bu sekılde sadce onu dusundugumde resmıne bakıp daldıgımda oluyor anlamıs degılım
.??????????????.ben yenı mesajlarını ıstıyorum
-
o nasıl bişey ya anlamadım
-
ya kusura bakmayın anlatamadım galıba sevdıgım kısıyı dusununce butun enerjımı onunla yogunlastırdıgımda cep telefonuma yenı mesajlar gelıyor ama bakıyorumkı bana cok önce yazdıgı eskı mesajlardan bırı..ama bu herdefasında oluyor..neden acaba?????ilgınız ıcın teesekkurler.
-
-
Bir arkadaşım da kendisini hatırlatmak için yapardı ayrıldığı sevgilisine..
Hiçbir şebeke hatası eski mesajları sana tekrar tekrar göndermez.
Yenisini yazmaya cesareti yoktur,kafanı karıştırmak için o gönderiyordur..
Akıllıca,inkara müsait ve
başarılı bir taktiktir.
Denenmiştir
-
sagolun sebeke hatası falanda degıl her defasında bu sekılde olmaz ama benım kasdettıgım sey mesajların aynı ve eskı tarıhlı olması yenıden aynı mesajı gönderse yenı tarıhlı olur dımı..
-
bhiraz ilginc
eski tarish olusuda sen onu dusundugun icin ole gormus olabilrimisin
___Mevlam neyler , neylerse güzel eyler__
-
ya hayır huzun adası cıdden bunu defalarca yasadım öyle görmedım o sekılde oluyor emınım..ben gercekcı bır ınsanımdır...öyle görsem bılırdım kesınlıkle burda konu acmazdım tesk
-
-
tarihine bak eski tarihse şebeke yada tel. hatasıdır. aveada oluo böle bazen :P
--------------------
ve muhtemelen sabah kalktığında akşam yattığında yemek yerken tv izlerken herhangi bi eylemde onu düşünüyorsun.madem onu bukadar düşünüyorsun ozaman iii düşünmeyi dene şöyle söyliiiim.ben bi akşam arkadaşlarımla eğlenmeye gittim gecenin ilerleyen saatlerinde birini gördüm aynı eski sevgilim.ama baktım o diiil .umutla yüzünü görmeya çalışıodum onu görmeyi okadar derinden istemişimki olmayacak şey oldu yemin ediyorum ordan çıkışta onunla karşılaştım imkansızdı onun orda olması hatta imkansız ötesi o karşıda oturuo ben avrupa yakasında geldi yanıma ben önce tanımamış gibi davrandım ilk adım ondan gelmeliydi geldi özür diledi unutamadığını söledi hattımı değiştirmiştim arayamadı tabi çok kızgındım ona facebookta bile aramışki internetin iiiisinden anlamaz.hoş onu kabul etmedim yeni bi ilişkim vardı aradı günlerce kabul etmedim neyse sana diyeceğim düşün içten iste aklında olumsuz hiçbişey olmasın amaaaaan olacakşeymi deme insanın başına herşey gelir iiiii yada kötü buda böle bişi
Konu keydiley tarafından (05-09-2008 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi