yok birşey kendi kendini korkutma dersine konsantre ol
arkadaşlar halisilasyon olmadığını kesinlikle inanıyorum o gün akrabam geldi öde yapmak için aramızda 1 metre fark var oturuyoz yerde yapıyoz ödevleri hani insan bi yere bakarken göz ucuyla diğer yanı da görür ya işte öle sanki akrabamın yanına biri oturdu tam dicektim baktım kimse yok:S daha sonra o gün kapıdaydım karşıya bakıyodum sanki göz ucumla da bakınca akrabam vardı tam dicektim yok ne oldu anlamadım nedir bu arkadaşlar bi kere de oda da bi ses duydum nefes sesi kimse yoktu ne söyler misiniz korkmaya başladım
fırtınanın şiddeti ne denli olursa olsun martı denizden asla vazgeçmezmiş...
yok birşey kendi kendini korkutma dersine konsantre ol
bence de bu tarz şeyler tamamen psikolojik. ben eskiden hiç korkmazdım böyle şeylerden, sitede okuya okuya geçen baktım odamda otururken bile ürküp arkama dönüp bakıyorum![]()
Bir resim çizilmiş suya, sahte ışık sahte boya..
Korkuyorsan, düşünme sürekli meşgul ol bir şeylerle ve mümkünse akrabandan bu durumu unutana kadar uzak durmaya çalış. İnsan korktukça büyütür içindekini. Ergenlikteysen eğer genellikle bu tarz yanılsamalar yaşanır o yaşta. Belki bir şeylerin etkisinde kalmışta olabilirsin. Uzatmayayım sözün özü çok takmamaya çalışmanı tavsiye ederim.
kesinlikle psikolojk.bi ara benimde olurdu arkamda biri varmıs gözümün ucuyla biri görüyomus gibi olurdum..sonra kendi kendimi telkin ettim öyle bişey yok diye.her gece okuyup üfleyip yatıyorm düzeldim.sen de öyle yap.aklan geldikce yüksek sesle süreler oku kuran oku.rahatluıyor insan...
acaba kafamı birinin olduğuna yorduğum için mi öyle oldu olabilir mi ki öle
fırtınanın şiddeti ne denli olursa olsun martı denizden asla vazgeçmezmiş...
insan psikolojisi herşeyi yaptırır korkutma kendini