Mahşer Günü RasülAllah Elimizden Tutsun...Mahşer Günü RasülAllah Bizimle Gurur Duysun.
amin =))
Nice İnsanlar Gördüm Ya Rabbi Senden Uzak...Nice İnsanlar Hala Görüyorum Hayalleri Dünyalık.
Sen Ya Rabbi Bu Dünyaya Hiç Bir Deger Vermemişken Onlar Ölümüne Bu Dünya İçin Savaşıyorlar.
Gençler Gördüm Cennetinden Habersiz..Gençler Gördüm Cehenneminden Habersiz...Gençler Gördüm Münker Nekir Meleklerinden Habersiz...
Gençler Görüyorum Peygamberlerine Sahabelerine Özenmiyorlar...Gençler Görüyorum Gayri Müslimlere Özeniyorlar...Nice Gençler Görüyorum Ölümü Bir Kere Bile Akılarına Getirmiyorlar.
Gençlerimiz Unutmuş...Unutmuşlar Birgün Seninle Karşılaşacaklarını...Seni Sevdiklerini söylerler Ama Alınarı Bir Kere Secdeye Koymazlar...Düşünmezlermiki Onlarda Bir Gün Sana Varacaklar...Sana Hesap Verecekler.
O An Geldiginde Rabb'im Bize Sordugunda...Rabbim Sorar İse Neden Kapanmadın...Neden Namaz Kılmadın...Neden Oruç Tutmadın...Neden Sanatcılara Özendin...Neden Benim Dediklerimi Yapmadınn Derse Rabb'im Biz Ne Deriz Nasıl Cevap Veririz Diye Hiç Düşündünüz Mü??
Ey Kul...Ey Müslüman...Sen Müslümansan Müslüman Gibi Yaşa Müslüman Gibi Davran..
Ey Allah'ını Seven Kul...Sen Ona Güveniyorsan Onun Seviyorsan Dedigini Yap.
Ey Muhammed Mustafa s.a.v Ümmedi O'nun Yüzüne Bakmak İstiyorsan...Mahşer Günü Onun Yüzünü Mahcup Etmek İstemiyorsan Ona Göre Yaşa.
RasulAllah Bizimle Gurur Duysun "İşte Ben Dinimi Yaydım Onlarda Devamımı Yaşattı "Diyebilsin ..
Mahşer Günü RasülAllah Elimizden Tutsun...Mahşer Günü RasülAllah Bizimle Gurur Duysun.
Maşer Günü O Bizim Elimizden Tutmak İstediginde Melekler...Hayır O Cehenmelik Olanlardan Biridir Demesin..
Korkmazmısın Ey Genç...Ya Sen Ey Müslüman Kardeşim Rabb'inle Karşılaşmaktan...Korkmazmısın Ey Müslüman Cehenme Girmekten..
Istemezmisin Ey Muhammed Mustafa s.a.v nin Ümmeti Olmayı...İstemezmisin...RasülAllah'a Komşu Olmayı..
Istemezmisin Kitabını Sag Elinden Almayı...Istemezmisin Sırat Köprüsünü Yıdırım Gibi Geçebilmeyi.
Istiyorum Diyorsan Çalış Ey Genç...Istiyorum Diyorsan Çalış Ey Müslüman...Ama Dünya İçin Değil Ahiretin İcin Çalış
Hiç Bir Zamanda Unutma Ki Bu Dünya Ebedi Değildir..
Hayırla Ve Her Zaman Hayırda Kalın....Es Selamü Aleyküm Verahmatullahi Veberekatühü...
alıntı
Sükût gerekliydiSustum........
amin =))
17.01.10
Ey Kul...Ey Müslüman...Sen Müslümansan Müslüman Gibi Yaşa Müslüman Gibi Davran..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me