şu anda izlenmediğinden eminmisin?
Dün gece ve bu gece saat 2.30 ve 03 00 civarı siteye girdim..
ve hic bir moderatör arkadaslarımızı göremedim.Dogrusu dehşete kapıldım.
.
ülkemizde nöbetci dr var.asker var. nöbetci polıs var. hemşire var.vs.varda var.
.neden moderatör yok? Wahşinin bundan haberi var mı?herkes uyumuş..Sizce gece moderatorlerden biri nöbetci Olmalımı ? Olmamalımı?
![]()
Konu Lucky tarafından (01-06-2009 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.
Ακακία.
şu anda izlenmediğinden eminmisin?
bence genelde modlardan biri açıktır kendi nickleriyle girmeseler bile başka bir nickle kontrol yapıyorlardır.ama bence olmalı çünkü bazen densizlik edenler oluyor...
Azim & Sabır
Merhaba ...
Bu hafta sonu bir çoğumuzun sınavı olduğu için aynı anda online olduğumuz bile zor oldu ..
Diğer günler de birden fazla Mod aynı anda oluyor
Güzel fikriniz için teşekkürler...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...
bence kesinlikle olmalı...mesela benbeni gece mod yapın sonra tüm modların şifrelerini bana verin...bende
başta isyan olmak üzere hepsinin ayağını kaydırayım siteden
![]()
alper bence bu işe önce avatarını değiştirmekle başla valla çok komik görünüyorsun.
hepinize başarılar dilerim arkadaslar..
--------------------
şekercim be uykusuz bir cadıyım belli olmaz benim saatlerim..espiri olsun diye böyle bir anket actım..gece baktım sana lakıtoya wahsiye isyana vs..hıc biriniz yoktu aklıma geldi böyle birşey..baharakka modluk yapamaz..sizler kadar tecrubeli deigl bu konularda ben bir uye olarak burdan olmaktan memnunum..
--------------------
alpercim böyle kötü düşünceleirn oldugunu hic bilmezdim dogrusu sasırttın beni))
aşkolsun ne istiyorsun sevgili modlarımızdan..
Konu baharakka tarafından (31-05-2009 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Ακακία.
Konu alper tarafından (31-05-2009 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
yok artık daha neler gece sanki kaç kişi oluyoda burda siz merak etmeyin beni uyku tatmayınca ben buralara bakınıyom zaten![]()
Allah var gam yok...