Kızım SBS sınavına gireceği için konu başlığı ilgimi çekti. "Dileğim"e paylaşımı için teşekkür ederim. Ayrıca bu konudaki diğer yaklaşımları da öğrenmek isterim. Bilenler bildiklerini yazarlarsa müteşekkir kalırım. Rabbim sizinle olsun.![]()
çocuğun yüzüne doğru kısa bir sure okunup üflenir. ardından çocuğa 41bismillah,7inşallah,3euzubillah söyletildikten sonra temiz,küçük,beyaz bir kağıda kulhuvallah ile başlayan bir sure yazılıp sıcak suda eritilir ve daha önceden hazırlanmış olan ballı su karışımının içine katılıp 3gün boyunca sabah ezanından sonra içirilir. sonra temiz bir kağıda çocuğun ismi ardından kalem suresi yazılıp 7kat naylonlanıp 3kat yeşil bezin içine konulduktan sonra balmumu ile yapıştırılıp çocuğun boynuna asılır. hemen ardından 7rekat namaz kılınır.
arkadaşlar bu formül hakkında başka hiçbir bilgim yok. sadece kitapta gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. kitaptakini aynen yazdım,bundan başka ek bilgim yok. yanlışlıklar olabilir,bilen arkadaşlar da belki formülü tartışıp fikir söylemek isteyebilirler. formül hakkında görüşü olan varsa dinelemek isteriz
kaynak recinal sekoot'un büyüler kitabı.
Sevgim destan nefretim katliam olur...
Kızım SBS sınavına gireceği için konu başlığı ilgimi çekti. "Dileğim"e paylaşımı için teşekkür ederim. Ayrıca bu konudaki diğer yaklaşımları da öğrenmek isterim. Bilenler bildiklerini yazarlarsa müteşekkir kalırım. Rabbim sizinle olsun.![]()
ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun
çok teşekkür ederim dileğim allah razı olsun
hemen deneyeceğim selamlar
Bu gün ALLAH (c.c) için ne yaptın?
çocuğun yüzüne doğru üflenir değil söz konusu çocuğun yüzüne kısa bir süre okunup üflenir olcak
--------------------
ve ayrıca hemen ardından 7 rekat niyaz(yalvarma)namazı kılınır.
Konu karanlık tarafından (07-07-2009 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
bunu deneyen yapan ve fayda gören varmı arkadaşlar varsa yazarsanız sevineceğim