büyü değil ki bu ,
tüm talebelik hayatinda kendi kisisel gayretlerinin basarisinin haricinde imani bütün bir talebenin okulda basarili olabilmesi icin ;
söz konusu cocugun yüzüne dogru kisa bir sure okunduktan sonra üflenir ardindan cocuga 41 bismillah 7 insaallah 3 euzubillah söyletildikten sonra temiz kücük ve beyaz bir kagida kulhuvallah kelimesiyle baslayan bir sure yazilir ve sicak bir suda eritilir ve daha önceden hazirlanmis olan balli su karisiminin icine katildiktan sonra 3 gün sabah ezanindan sonra icirilir.
ertesinde temiz bir kagida söz konusu cocugun ismi ardindan kalem suresi yazilip 7 kat naylonlanip üc kat yesil bezin icine koyulduktan sonra balmumuyla yapistirilip cocugun boynuna asilir. hemen akabinde de 7 rekaz niyaz namazi kilinir.
büyü değil ki bu ,
sevgili yasminnn kulhuvallah kelimesiyle başlayan dua yazılır demişsin herhangi bir dua ama başına kulhuvallah mı gelecek bide yazılan dualar arapçamı yazılacak teşekkürler
bende sana kendi düsüncemi paylasayim
emek olmadan zaten yemek olmaz bunun bilincindeyim bende herkes gibi ama tamamen sana katilmiyorum söyle bir durum var zihin gücü diyelim herkeste ayni degildir sen bir konuyu bir kerede okursun kaparsin bir baskasi 100 kere okusa kafaya zor girer cünkü insanlarin kapasitesi her yönde esit degildir algilama gücü zayif bir insan ne kadar calisip cabalasa zorlaniyor
belki öss ye seninle girip senden cok calistigi halde kazanamayanlar olmustur
bence bu ilimler sadece zihin acmak icin muskayi yap ders calisma degil yani![]()
Kesinlikle katılmıyorum bunalr tamamen zihin alışkanlıkları yani resmi seven bir insan ne kadar kötü yapsada her seferinde döner bir kez daha yapar yani kaybetmek yanılmak onun için sorun olmaz ders çalışan insanların kendilerini ben niye yapamıyorum diyerek defalarca aşağılağını görürsünüz niye alışkanlıkları yok bir soru tüm dünya sanıyorlar kendilerini onunla ölçerler aynı insan başka bir konuda yanlış yaparsa yeniden denemeye hazır halde ve vaktini iyi ayarlayarak uğraşırken bulursun yani hepsi zihin alışkanlığı yoksa zeki birinin her konuda başarılı olması beklenirdiki hayatta olmamaZ![]()
okumak isteyen okur okumayan okumaz beyindeki fizik gücü çok önemli fizik zayıfsa kafa basmaz fizik gücü yerindeyse kafa çalışır memur bile olur ne dersiniz zihin açıklığı için muskamı yazılması gerek kaderde neyse odur kaderi değişmez sanırım saygılar
bilim sunu ispatladi :
en ufak bir merak, matematikte aslinda sayfalarca formule ve acilima denk !
merakla yaklasan kisinin beyin yapisi hic onemli degil , o kisi dogrudan ilham ile kavrayip basiretini genisletiyor ! faydasini da zevk alarak goruyor !
ilgi ve merak bazli olmadan gene biseyler kavranabilir ! fakat kisa omurlu ve kopruyu gecene kadar ! bu da sikinti ile butunlesmis bir egitim yilini anlatiyor bana ! harika bir fizik gucu olup ta sikintidan patlicakmis gibi ders calisan insanlar biliyorum !
neyse bunu biliyoruz artik ! ama sorucagimiz soru su :
nasil merak edicez ve ilgi duyucaz ?
cevap : reklamin guzel yapilmasi sart ! yani kuran ayetlerinin aslinda herseyin altinda sakli oldugunu bilicez ! Allahin cepecevre kusattigini da bilicez ! benim felsefe ve sanat alanindaki basarim bundan sonra ortaya cikti![]()
insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz...
beyini fizik yapısı zayıfta kalabilir kuran değil normal eğitimi yapamaz beyindeki fizik gücü yanı akıl oranı çok önemli şunu sorayım dayak atılan okullarda beyin fiziği yerine gelirmi akıl başta gidiyor şimdi beyin fiziği zayıfta olsa dayaklar yok ama notlar düşüyor en azından sınıfta kaldı derdi yok gelişim yavaş yavaş oluşuyor bırak matemetik sorularını türkçe ezberlenmiyor okullarda bilinmeyen başarı sağlanmayan çok dersler var çocuğu olanlar bazıları bilir hepsi değildir. bazıları dedikse beyin fizik gücü zayıf ve karne notları düşük aile içindir, saygılar
yasmin teşekkür ilaç gibi geldi saol