benim sevdiğim koç burcu bense boğa
şimdi onun gününe göre okumalıyım değilmi
Bir kimse için gerek kendisi gerek başkası için okuma veya yazma yapacaksa o kişini burcunun gün veya gecesine denk getirmesi okuduğunuz şeyin tesirini arttırır.
(kaynak -gizli ilimler hazinesi)
---------------------------gün ---------gece
Koç ---------------salı,cumartesi ------cuma
Boğa ---------------cuma ----------pazartesi
İkizler -----------çarşamba -------------pazar
Yengeç ----------pazartesi ------------salı
Arslan ----------------pazar---------- pazar
Başak ------------cuma ------------çarşamba
Terazi -------------cuma --------------cuma
Akrep -------------cumartesi -----------perşembe
Yay --------------perşembe,pazar --------cumartesi
Oğlak---------------- cumartesi -----------pazar
Kova ------------pazartesi ------------çarşamba
Balık ----------------perşembe -------------cuma
Konu Mira tarafından (10-01-2010 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık Açıklaması Öncekinde Pek Açıklayıcı Değildi, Bu Şekilde Daha Anlamlı, Teşekkürler
Günaha vesile olursanız sanmayın ki iyi niyetiniz bunu telafi eder, neye vesile olursanız ona ortak olursunuz..
(Bir Müslüman Kardeşden Alıntıdır..)
benim sevdiğim koç burcu bense boğa
şimdi onun gününe göre okumalıyım değilmi
Bismillahir'rahmanir'rahim
"Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki : "Aziz ve celil olan Allah buyurmuştur ki: "Kulum, beni andığı ve dudakları benim için kımıldandığı an ben kulumla beraberim."
onun için okuyorsun o bana gelsin yada sevsin dediğin kişini burcunun günü veya gecesi okursan ona tehsiri daha çok oluyor.
onun burcu koç ise salı, cumartesi gündüz - cuma gecesi
Cuma Sala vakti sala başlamadan hemen önce abdest alıp nazam kılsan, abdestli olsan da yeter kılabilirisen kıl tabi de Cuma süresini oku , dilek için harika bir dua
Günaha vesile olursanız sanmayın ki iyi niyetiniz bunu telafi eder, neye vesile olursanız ona ortak olursunuz..
güzel olmuş arkadaşım...eline sağlık...
ben aslan burcuyum pazargünü başlayıp pazaramı bitiricem anlayamadım.
onun gecesi cuma gecesi yani dün geceydi değilmi?
"Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki : "Aziz ve celil olan Allah buyurmuştur ki: "Kulum, beni andığı ve dudakları benim için kımıldandığı an ben kulumla beraberim."