-
Ölü Tarot'u
ÖLÜ TAROT’u
Ölü bir kişi için Tarot bakılabilir mi ? Bu sorunun cevabı ‘’ Evet ‘’ tir. On yılı aşkın bir Tarot deneyimimden sonra yaşadığım ilginç bir Tarot seansında bende bu gerçeği keşfetmiş oldum. Bu ilginç Tarot seansı şöyle gelişti ;
Ayın olmadığı oldukça karanlık bir gecede giyiminden ve davranışlarından elit bir toplum kesimine dahil olduğu anlaşılan orta yaşlarda bir bey Tarot seansı için geldi. Halinden çok üzgün ve yıpranmış görünen bu bey için birkaç farklı sorulara ilişkin Tarot açılışları yaptık. Bu açılışlar sırasında sorularının yanıtlarıyla pek de ilgilenmiyormuş gibi bir hali vardı. Bunu takiben büyük bir merakla başka biri için Tarot bakılıp , bakılamayacağını sorudu. Cevabımız ‘’ Evet ‘’ ti , olumlu yanıtı alan adam büyük bir heyecanla hemen amcasının oğlunun şuan ki maddi ve manevi durumunun ne olduğu hakkında bir soru sordu. Tarot kartları açıldı , fakat genelde kartlara yansıyan yaşan insanlara ait olan o hayat enerjisinden eser yoktu. Sanki kartlar hep eskiyi , geçmişte yaşanmış olayları anlatır gibiydi. Oysa o sırada Tarot seansında kullanılan ‘’ KELT HAÇI ‘’ sisteminde kartların şimdi , yakın gelecek , düşünülen gelecek gibi bilgileri de sunması gerekiyordu. Nerdeyse ortada yaşanan , yapılan bazı şeyler , olaylar vardı ama bunları yaşayan Özne kişi yoktu. Açılan kartların bu şaşırtıcı durumu beni de oldukça etkilemişti , kartların bu enerjisiz durumuna bir anlam veremiyordum. Kartlar ve manaları hakkında düşünürken zihnimden şöyle bir cümle geçti ; ‘’ Hayret , hiç hayat enerjisi yok ! nerdeyse kartlarda bahsedilen bu olayların sahibi yaşamıyormuş gibi ! ‘’ İşte zihnimden geçen bu cümle ile gizli bir gerçek ortaya çıkmış oldu. Hemen biraz şaşkınlık ve birazda kızgınlıkla karşımdaki adama ‘’ Yoksa bana Ölü biri için mi Tarot baktırıyorsunuz ? ‘’ diye sordum. Bunu duyan adamın şaşkınlığı da en az benim kadardı. Bana ‘’ Nereden anladınız ? ‘’ diye sordu. Bunun üzerine ben kartlardan bize yaşan insanların hayat enerjilerinin yansıdığını , fakat şuan ki durumda böyle bir yaşam enerjisinin görünmediği , sanki kartların anlattığı olaydaki kişinin bu dünyada yer alamadığını , öbür aleme göçmüş olabileceğini anlattım. Ve bu beyefendi bana amcasının oğlunun birkaç gün önce intihar ederek hayatına son verdiğini , onun ölümü nedeniyle moralinin çok bozuk olduğunu , bu genç insanın ölümünden kendisini suçlu tuttuğunu anlattı. Böylece tüm kartların anlamları açıkça ortaya çıkmış oldu. Soru soran bu adamın benden sakladığı gerçek ortaya çıkınca kartları yorumlamak baya kolaylaştı. Sonunda Tarot kartlarından anladığımız üzere , geçirdiği bir bunalım sonucu , intihara sürüklenen bu genç adam için ölüm büyük bir kurtuluş olmuş ve ruhu adeta kafesinden serbest kalmış bir kuşun heyecanı ve şevkiyle bilinmeze doğru uçmuş. Diğer bir önemli nokta ise , yaşanan bu acı olayda Tarot seansı için bize gelen beyin hiç bir payı olmadığı ortaya çıkmıştır. Bunu öğrenerek yaşadığı suçluluk duygusundan sıyrılan beyefendi , yüzünde büyük bir mutluluk gülümsemesi ve gözyaşları içinde yanımızdan ayrılmıştır. Bu şaşırtıcı Tarot seansının bana öğrettiği iki önemli noktadan birincisi ; ebediyete göçmüş , vefat etmiş kişilerin son durumları hakkında da Tarot bakılabileceği ve on yıllık bir Tarot çalışmasından sonra bile halen , Tarot hakkında ve Tarot’un kullanılabileceği alanlar , Tarot’a sorulabilecek sorular hakkında öğrenilecek daha çok şeyin olduğudur.
Konu Mira tarafından (16-09-2009 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.
-
ilginç biz tarot nasıl baktıra biliriz peki
-
merhaba hectorss yazdığın metin çok ilginçti. Bizede bakabilrmisin.
-
yaaa ben fal baktığını sanmıyorum ama görünce atladım bana da bakabilirmisin
ne gereklii ? ama fal bakıcam dememiş ki bir metin yazmış altına bizler yazmışızz
-
mümkünse bende istiyorum adım yasemin şimdiden tşk ederim..
--------------------
haklısın bakarım dememiş..
Konu masal_su tarafından (16-09-2009 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
arkdaşlar boşa yazıyoruz arkadaşımızın
Son Aktivitesi: 02-06-2009 12:23
yani bizi okuma ihtimali var mı sizce ? üstelikte bakıcam dememiş bir metin yazdım.gerçi ben de yazdım ama
ay burdaki çaresiz bizlere biri bakıverse nolurrrrrrrrrrrrrrrr
-
arkadaşımız burada bakarım dememiş ama tarot bakıyor anladığım kadarıyla böyle bi yeteneği varsaKİ insanlarada bir nebze yardımcı olması için bakmasını rica ederim tabi kabul buyururlarsa.....
-
Arkadaşlar konu bilgilendirme amaçlıdır..
-
srkadaşlar bu sadece tanıtım için fal bakılmıyo sürekli fal istediğiniz için kilitlemek durumundayım..
Bu Konu İçin Etiketler