hasta ruhlu kuvvetle..belkı ondandır?
Öldürdüğü kurbanlarını yiyen caninin, cinayet yerine tekrar gittiği ortaya çıktı!..
'Kuzuların Sessizliği' filmindeki öldürdüğü kurbanlarının etlerini yiyen Hannibal Lecter’ı akıllara getiren “Ankaralı Hannibal” Özgür Dizdar’ın, işlediği iki cinayetin ardından ertesi gün olay yerine gittiği belirlendi.Temizlik işçisi Cafer Er’i öldürmesinin ardından cesedi keserek bir kısmını yediği, bir kısmını da köpeklere yedirdiği saptanan Dizdar’ın bir ay önce de bilgisayar mühendisi Sedat Erzurumlu’yu vurarak öldürdüğü belirlenmişti.
‘O anı tekrar yaşıyorum’
Cinayet masası dedektifleri, yaptıkları araştırmada ilginç bir ayrıntıya ulaştı. Erzurumlu’nun öldürüldüğü işyerinin kapısının cinayetten birgün sonra kırılarak içeri girildiği belirlendi. Dizdar’ın de sorguda dükkana girenin kendisinin olduğunu söylediği öğrenildi. Er’in öldürdüğü yere de cinayetten bir gün sonra gittiğini anlatan Dizdar’ın, “Sanki ölüler beni tekrar çağırıyor. O anı tekrar yaşıyorum” dediği belirtildi. Öte yandan, soruşturma çerçevesinde gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan anne babanın ise, Ankara’yı terk ettiği öğrenildi.
Konu locked puppet tarafından (30-09-2007 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.
şans ihtiraslılara güler...
hasta ruhlu kuvvetle..belkı ondandır?
Ağzının tadını bilenleree altın derili insan..![]()
ektradan ırseyler kullanıyodur bazen bende gaıpten sesler duyuyorum
hocam buna kan çekti derler. geçenlerde okuduğum bir haberdede adam 2 kişiyi öldürüyor. 1 saat sonra sanki haberi yokmuş gibi olay yerine gelerek jandarmanın işlemlerine bakıyor.
Hasta ruhlu bir insan portresi daha...
Seni düşündüğüm her zamanda sana dokunduğum o anılarda iç çekerek ağlıyorum yıllarca
evet bende kan çekti diye duymuştum katil olan öldürdükten, sonra cesedin üstüne basıp geçerse kan çekmezmiş ıyyyyyyk![]()
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!
genleri bozuk bişi![]()
Katil mutlaka cinayet mahalline döner.Genel bir durum bu.Ayrıca Hannibal Recter değil Hannibal Lecter![]()
ne katılı psikopattt
BİLİYORSAN KONUŞ SENİ ALİM SANSINLAR BİLMİYORSAN SÛKÛT ET SENİ ARİF SANSINLAR
Bizi Satanları Biz Satmadık ! Bedavaya Dağıttık