at terbiyecisi ...
iyiymiş
|► ֮ceki ya?da kimdiniz ? ◄|
--------------------
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .
Bugünkü Orta Rusya civarında bir yerlerde 1100 civarında doğdunuz.
Bir maskara, müzisyen, şair veya tapınak dansçısıydınız..
ben neymişim yaff ...
Konu melisa tarafından (11-07-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Teşhis:
Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .
Bugünkü Bulgaristan civarında bir yerlerde 1775 civarında doğdunuz.
Bir tayfa veya ayakkabıcıydınız..
--------------------------------------------------------------------------------
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör.
--------------------------------------------------------------------------------
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Dersiniz: İhtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek. Mantıklı düşünmeden yoksun olanlara yardım ettiğinizde yaşamınız daha mutlu olacaktır.
Mutlaka gözden geçiriniz:http://www.lahuti.com/forum/forum-kullanimi-f23
"Bugünkü Polenezya civarında bir yerlerde 1300 civarında doğdunuz.
Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz"
Ben kendimden şüpleneniyodum zaten vardı bi karışıklık)))
Bugünkü Ukrayna civarında bir yerlerde 775 civarında doğdunuz.
Bir haritacı, astrolog veya astronomdunuz..
vay be ben neymişim ya!!!!
Hopelesss önceki hayatının kıymetini bil desene bu hayatında bunların birini de olamıycaz ben de hiç nişancı değilim cama nişanalıp binayı anca denk getiriyorum))
Teşhis:
Bugünkü Filipinler civarında bir yerlerde 775 civarında doğdunuz.
Bir yazar, dramatist veya ritüel düzenleyicisiydiniz..
Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Acımasız bir karakter, kritik anlarda kararlarını dikkatle tartma, muhteşem bir oto kontrol ve güçlü bir irade. Böyle insanlardan genellikle hoşlanılır fakat onlar her zaman sevilmezler.
Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:
Dersiniz: Dünyamızdaki bütün şiddet ve uyumsuzluklara karşı savaşmak, onun köklerini ve kökenlerini anlamak. Bütün dünyasal problemler benzer kökenlere sahiptir.
Cok ilginc. Erkekmisim, simdi kadinim. Yunanistan'da yasiyormusum simdi de oyle ama hala yunanca konusamiyorum. Kuyumcu ya da saatciymisim. Taki da saat de sevmem ve takmam...
ben neden yapamadimmmmmmmmmmmm
siz nasil üye felanmi oldunuz önc ben dogum tarihi vriyorum ama cikmiyor
DERVISLIK OLSA IDI TAC ILE HIRKA;
BIZDE ALIRDIK OTUZA KIRKA: