-
Özür Diliyorum Senden
senden bu gecedeki güzellikler hatırına beni affetmeni istiyorum.bu gecede küslük olmaz diye düşünüyorum.eger bilmeyerek seni kırdıysam özürdiliyorum.sen güzellikleri hak etmiş güzel bi ruhsun ve ben asla kimseyle 1 saat bile küs kalamam.hatam varsa özürdiliyorum senden.kandilini kutluyor ve tüm dileklerinin kelebekler gibi gönlül evine girmesi dilegiyle sevgilerimle
-
özrünün kabul edilmesi dilegiyle.özür dilemek yaptıgın yanlışın farkında olmak büyük bir erdemdir.umarım msj yerine ulaşmıştır..!!!ve seni affetmiştir.
Ακακία.
-
İnşallah affetmiştir seni özür dileğin kişi. Şu an bende bi af bekliyorum ama çıkmayacak gibi. bari seninki çıksın
-
isyan ah bende anlasam niye küsmüş.inşaallah barışır yav hayatımda kimseyi kıramam ben.bari seninkide inşaallahım barışır
-
lahutide bu kişi dimi..burdan yazıdgına göre msj ulaşmıştır
birazdan cvb verir.üzülme sen
Ακακία.
-
-
sevgiyl karşılıyorum bazen istemeden kırılabiliyo insanlar.biz kendimize düşeni yapalım gerisini allah bilir
-
özür dilemen en büyük erdemlik..şimdi sıra onda.eger oda senın gibi engin erdem sahibi ise cvb verecektir buradan
Ακακία.
-
verir vermez kendi bilir ben bana düşeni yaptım.zaten hep vermektir insanı güzeleştiren hiçbir zaman beklenti yapmadım hayatımda ve o degeri hak eden bi ruh oldugu için ilk defa böyle bişey yaptım.ama benim ruhlarla işim sevgi vermek aslında erdem.bazen kör olup gülleri dermek bi bahçıvan olmak degilmi.batan dikenler zaten onun güzelligi
-
ya kimse bu uzatmasın artık kardeşim.bu mübarek günde
bizler hepimiz tek kanatlı melekleriz.uçabilmemiz için birbirimize sımsıkı sarılmamız lazım