Polise başvurmalısın.
SeLam arkadaşLar.Uzun süredir peşimde biri var.Ve şu sıralar beni çok korkutmaya başladı bu durum.Yani tehdit ediyor.saçma sapan şeyler söylüyor açıkçası çok korkuyorum bi delilik yapmasından.Sizce ne yapmalıyım bir dua var mı bununla ilgili ya da buna benzer bişey??
![]()
Konu Mira tarafından (19-03-2010 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
tanidiginmi yoksa yabancimi onu bilsek
bence de ailene acikla ve polise giderdim , kendini güvende hissetmek istyiyorsanda bayiltma gazi bulundur cantanda . bende hep vardir
bence el kahhar ismi şerifinin ve ayetl kürsü okumanın etkisi olabilir deneyin isterseniz
Arkadaşlar kendisyle aynı şehirde deiliz.ama sürekli rahatsız ediyor telefon numaramı bulmuş geçenlerde. mesaj atıyor tehdit ediyor aslında tanıdğım biri ama uzaktan sadece 1 kez gördüm kendisini tatile memleketime gittiğimde.ama çok korkuyorum bigün karşıma çıkmasından
--------------------
sayı önemlimi birde niyet ederken ne demelyim?
--------------------
bayıltma gazının nerden bulabilirim![]()
Konu puleram tarafından (29-06-2009 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
korkma eğer bütün dünya birleşse sana iyilik yapmak isteseler allah izin vermedikten sonra yapamazlar keza kötülük içinde bir araya gelseler allah istemedikten sonra ateş olsalar hiçbir şey yakamazlar allah koruyandır gökleri ve yeri korumak ona ağır gelmez
allah yar ve yardımcın olsun
Bu gün ALLAH (c.c) için ne yaptın?
bence senin yapaman gereken önce aileni haberdar etmen daha sonrada polise şikayette bulunma dır
kendinde diyosun bir gün karşıma çıkmasından çok korkuyorum Allah korusun hadi öyle bir şey olsa sana zarar verse seni kaçırsa kimin neden haberi olupda ne yapacak
onun için gerekli yerleri haberdar et ayetel kürsi ile koruma yap
öyle bir zamandayızki neler görülüp neler duyuluyor dikkat et
Hayat sana ard arda dikenlerini yolluyorsa üzülme aksine sevin...Arkasından gülüde gönderecektir...
Hz Mevlana
kardeşim bencede ayetel kürsi oku evden çıkarken özellikle en büyük koruyucu dua ...
Allah var gam yok...
1-Ya Cebbarül Kahhar(cc) ve Ayetel Kürsi.
2-Kisinin cevresinde aleni bir sekilde düsmanlik yapan bir kimsenin bulunmasi ve kisinin bu duruma yaradilis itibariyle o kisinin seviyesine inerek cevap vermemesi ve bu sessizlik karsisinda düsmanca davranan kisinin isi daha ileriye götürerek,davranislarinin maddi manevi zarar verici duruma gelmesi karsisinda yapilmasi gereken;
Kisi yüksekce bir tabureye oturup 101 bismillah söyledikten sonra havaya dogru üfleyip ardindan 41 ya settar 99 ya gaffar 41 ya celil 33 ya kerim 70 ya kahhar 3 ya cebbar okunarak kisinin yüzüne ve evine dogru üflenir.
3-Düşmanını hezimete uğratmak için gece yarısından sonra
sessiz bir yerde 104 defa Ya Adl ismi zikredildikten sonra düşmanına beddua edersen perişan olur.
4- "Ya âhiru celle celâlühû"
İsmi celilini okumaya sürdürenlere düşmanlık edenler, helak olurlar
5-Dua şudur: Ya hü yamenhu yamen la hüve illa hü
İmamı Ali Radiyallahü anhü teala hazretleri bir sabah Peygamber Efendimiz hazretleri arz ettiler
ki: Ya resulah bu gece rüyamda Hızır aleyhisselamı gördüm ve düşmana galip olmak için bana
bir dua öğret dedim şu duayı öğretti...... Yukarıda yazılı olan dua.
Hz.Resuli azam efendimiz buyurdular ki: Ya Ali ,Hızır aleyhisselam sana ismi azam
duasını öğretmiştir.
Bu duanın sayısı yoktur , isttediğiniz kadar okuyabilirsiniz, istediğiniz zamanda
, sıkıntıya düşmüş hallerde Allah hepimizin dualarını kabul
6-
بِسْمِ اللَّهِ الَّذِى لاَ يَدُرّ ُ معَ اِسْمِهِ شَيْءٌ فِي اْلاَرْدِ وَلاَ فِي السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمْ
Türkçe Okunuşu: Bismillâhillezî lâ yedurru mea ismihî şey'un fî-l (ea)rdi ve lâ fis-semâi ve hüves-semîul alîm.
Bu Duanın Havassı: Enes bin Malik'e (R.A.) Peygamber Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi Vesellem) buyurdular ki: "Her kim her sabah bu duayı okursa, kimsenin ona yolu yoktur. Yani ne zehir, ne sihir (büyü), ne de zalim bir sultan (ya da bir yönetici, patron) ona zarar veremez."
Saygılarımla