ben rüyamda iki adet ördek gördüm.
şimdiden teşekkür ederim çok sağolun
Arkadaşlar petekgo yeniden rüya yorumlamaya başlıyacak bundan sonra aksatmadan rüyalarınız yorumlanacaktır....
ben rüyamda iki adet ördek gördüm.
şimdiden teşekkür ederim çok sağolun
Ben de rüyamda 2 tane at gördüm, sahipleri atları tutmakta zorluk çekiyordu, atlar sahiplerinden kurtulup anemle benim üzerimize doğru koştular, korkunç bir andı ama zarar vermediler. Yorum için teşekkür ederim.
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
ben istihareye niyetlenip yatmıştım rüyamda ameliyathanede hastaları ameliyata hazırlıyorduk yeşil örtüler beyaz eldivenler gördüm kan falan hiç görmedim hayırlımıdır istiharem acaba teşekkür ederim
bende rüyamda eski iş yerimde kendimi çalışırken gördüm..birde bankamatiğe para yatırmaya gidiyorum..iki tane 50 tl yatırıyorum bankamatiğe..sonra görevli memur gelip bana bankamatik bozuldu paranızı yatıramadık makine geri verdi diyip bi tomar para verdi elime bütün kağıt paralar..yorumlarsan sevinirim..
günaydın rüyamda ayrı olduğum erkek arkadaşım bana bir sürü gül yollamış gördüm ama güller narçiçeği ve pembe kimi iri goncagül kimide katmerli büyük gül yanlız nasıl güzel kokuyolar nasıl tarif edemem kokluyorum bol bol ve çiçeği getiren adama katmerli gülü elime alarak bu gülleri çok seviyorum çok güzel kokuyolar diyorum.Hatta sabah sanki o kkokular uyandığımda hala burnumdaydıfakat çiçekleri erkek arkadaşım yolluyo buna eminim ama not falan yazmıyo üstünde getiren kişiyede söyle ona ismini yazsın bişey olmaz diyorum anlamı nedir acaba ??
Kim istedi de vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın
benim görüştüğüm erkek arkadaşım görmüş rüyasında.bize gelmiş akşam yatmaya.yattıktan bir süre sonra ben onu odasından kaldırmışım ve el ele tutuşup dışarı çıkmışız.normalde gece olmasına rağmen kapıyı açınca ortalık aydınlıkmış.kapıdan dışarı yine el ele çıkmışız ama dışarısı büyük bir çöl.küçük basamak gibi tepecikler varmış ve biz tek tek çıkıyormuşuz.ve tepeciklerde büyük hentbol topu kadar elmalar varmış.her tepecikde oturup dinleniyormuşuz.o benim dizime yatıyormuş ve ben saçlarını okşuyormuşum... yorum için şimdiden tşk...
selam, istihare rüyaları anlatılır mı bilmiyorum ama 2 gecedir üst üste muradımla ilgili (muradım sevdiğim) hayırlı mı değil mi diye yatıyorum ve alakasız şeyler görüyorum.
ilk gece, rüyamda tanımadığım genç bir adamın evinde misafirdim, yanımda da başka bir şehirde olan kız arkadaşım vardı. telefonum çalıyor, çok sevdiğim fal bakan bir abla var beni o arıyor, halimi hatrımı soruyor.
sonra evde kahve içip fal için fincanlarımızı kapatıyoruz ancak arkadaşımın fincanı nedense tutmuyor, telveler hep dökülüyor. buarada bu adam ne alakaysa bize hizmet ediyor, beni gezdiriyor filan - iyi bir arkadaş olduğunu görüyorum.
sonra bir anda iş ortamıma geçiyorum, yine yanımda şuan amerikada olan bi kız arkadaşım var. ofisime konuk olmuş ama onun rahat tavırları patronumu rahatsız ediyor diye görüyorum. bense hiç umursamıyorum.
sonra uyandım ama niye bilmiyorum güzel duygular içinde uyandım, aklıma istihareye yatmış olduğum gelince rüyamı bir daha düşündüm ve hiçbir anlam veremedim... buarada "Allah'ım nolur rüyam çok net olsun ki sabah kalktığımda hatırlayayım" demiştim, inanılmaz canlı bir rüyaydı, gerçek yaşadım gibi..
bi de benim rüyalarımın tamamı olmasa da bir kısmı çıkar - patronumla aram bozuldu rüyadan sonra ama umursamıyorum nieyse, çünkü kendisi haksız ve benim kalbimi kırdı - gönlümü almazsa beni kaybedecek..
neyse dün gece de kendimi bir tatil köyünde görüyorum, saçlarımı topuz yapmışım, annemin bir elbisesi var upuzun - o var üstümde. peri kızı gibi süzülüyorum
buarada etraf havuz, deniz - bir ton insan var cıvıl cıvıl, yarı çıplak.. sonra bakıyorum kız kardeşim geliyor yanıma - "aaa nerden çıktın sen" diyorum. (staj için gemiye gitti kendisi 6 ay yok - ondan şaşırıyorum)
bu rüyanın ardından gece uyandım, çok güzel hislerle yine.
sonra tekrar yattım ve bu sefer de arkadaşlarımın arasındayım, tatil planları yapıyoruz sanırım yine ama gruptan erkekler arasında kavga çıkıyor - hiç bir şekilde müdahale etmiyor ve bulaşmıyorum. ikinci rüyamı çok net hatırlamıyorum aslında ama sevdiğim için yatıp bir türlü onla alakalı birşeyler görememek üzüyor beni - hayırlı mı değil mi anlayamıyorum![]()
Bir resim çizilmiş suya, sahte ışık sahte boya..
beklediğim biri var onun geldiğini gördüm bir sabah vakti geldi dolaşıp durduk hatta akşam karanlıkta annemi gördük annem iyi karşıladı ve annemin elini öptü o... ayrıca gezinti sırasında ölmüş olan babaannemi gördüm.
petekgo arkadaşım merhaba.ben rüyamda saçlarımı siyah ve yzamış gördüm anlamı nedir acaba.siyah gördüm diyorum çünkü saçlarım sarı![]()