Muzun parasını çocuklara verebilsen daha iyi olurdu. Ancak sessiz kalman da şefkatli yüreğinin bir belirtisi.![]()
Manisa da çalıştığımda yolumun üstündeki markettin önünde iki çocuk gördüm,biri hemen iki muzu aldı koynuna koydu,diğer arkadaşı sokak köşesinde bekliyordu,bir hırsızlığa şahit olmuştum,çocuğu döğecekler diye şikayet etmedim,pişmanlığım keşke o çocuklara para verseydim almalarını sağlasaydım![]()
Muzun parasını çocuklara verebilsen daha iyi olurdu. Ancak sessiz kalman da şefkatli yüreğinin bir belirtisi.![]()
üzülme canım seni görünce muzları almadan kaçtılarmı vermemen bir yandan iyi bir yandan kötü yetiştirme yurdundaki çocuklar falanda hırsızlık yapıyorlar ve orada çalışan görevliler kesinlikle yardım etmeyin diyorlar bu şekilde gördüğünüzde biz napıyoruz üzülüyoruz acıyoruz hemen yardım etmeye çalışıyoruz aslında etmememiz gerekiyormuş onlara para yerine iş sağlıyabilirsin öyle bir imkanın varsa hatta ve hatta iş için de hayır diyorlar okusunlar adam olsunlarmış öyle diyorlar uzar gider yani böyle anmsatmaya kalktığımdasen içinin rahatlaması için başka durumu olmayan bir çocuğa yada aileye muz alıp verebilirsin için rahatlamış olur ablam
Başlı başına bir dünyadır aşk ya tam ortasındasındır merkezinde yada dışındasındır hasretinde...
bazen merhametle mantığın arasında kalıyorum,parayı versem belki ders alacak,hamuıru iyiyse daha çalmayacak,ya bunuda kolay para kazanma yolu sanarda bir daha çalar,sonra hem para alamaz görende döver marketçide,o çocuğa hala üzülürüm muzun tadını bilmeyen tanımayan çocuklarımız var.genede tek şeye seviniyorum iyiki o an sustum yoluma gittim titizliğim tutsaydı
--------------------
aldılar 2 muzu koynuna koyduğu gibi köşe başına koşmuştu herşey bir anda oldu bitti
Konu mucizem tarafından (07-03-2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
hayatımızda hiçç keşkler olmasaydı keşkeyine keşkee bak
her keşkelerr bizi daha akıllı hayata daha saglam basar varlıklar yapıyo inan