peki bişey sorucam
bu tür tarifler daha önce denendi mi ve faydası görüldü mü???
Mor yada civit bir kumaş kullanıp gümüş renkli bir kordonla bağlayın.
-1 ölçü defne
-1 ölçü tarçın
-1 ölçü lavanta nanesi
-1 ölçü biberiye
-1 ölçü kekik
Psişik gelişim sağlamak için bunu 1 ay boyunca sürekli üstünüzde taşıyın ve yastığınızın altna koyarak uyuyunn. Majiyi arttırmak için bulabilirseniz 5 üvez yemişi ve üvez ağacından düşmüş bir dal parçasıda ekleyin.
peki bişey sorucam
bu tür tarifler daha önce denendi mi ve faydası görüldü mü???
yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler
HERMES TRİMEGİSTUS
TABULA SAMARAGDİNA
evet denemiştim bunuama aktara lavanta nanesi var mı dediğimde o nedir ki demişti
bu yüzden lavanta kullanmıştım.
evet bende lavanta nanesini hiç bulamadım
yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler
HERMES TRİMEGİSTUS
TABULA SAMARAGDİNA
birde şey derler "limon pelesengi". ben sormuştum limon peleseni nedir diye. limonun tortusu demişlerdi. ama pelesenk yağı diye birşeye rasladım daha sonra![]()
tarif çok basitmiş kolay bulunabilcek malzemelermiş. Denemeyi düşünüyorum. Lavanta hem uğurlu kokumdur ne alaka diceksiniz tamamLavanta nanesi benimde kafama takılmıştı bulmakta zorlanırız diye lavanta kullanmak da sanırım yeterli değil mi?
ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_....ҳ̸Ҳ̸ҳ
belkide nanesinden kasıt yapraklarıdır. çünkü lavanta diyince direk çiçeği geliyor aklabunuda kırsal kesimde yaşamayan biri biraz zor bulur ama sanırım lavantada işi görür
![]()
bu ne işe yarıyor anlayamadım lütfen biri anlatsın bana
bunu uyguladığınızda gerekli olduğu gibi ve o maddelerin içindeki majikal gücü yeteri kadar konsantrasyon ile uyandırdığınızda bu formül sizin psişik olarak gücünüzün artmasına ve psişik güçlerinizin farkına varmanızı sağlayacak. Yani enerjinizi daha iyi yoğunlaştırabilecek bazı şeylerin daha bi farkında olacaksınız metafiziksel olarak. Güzel bir yöntem eline sağlık![]()
bu kese ilgimi cekti ama sanirim hafften tirsiyorumbi yan etkisi olmass dimi?
süpermiyim neyim???????