KIm gun ve gecede 4.300 defa Keririn ismi serifini zikretse cok kisa zamanda bir rahmani hizmetli verilir.
.................................................. ...............................
Kim gun ve gecesinde 4.356 Ya Allah ismi serifi zikretse cok kisa zamanda kendisine bir rahmani hizmetli verilir.
Konu Mira tarafından (21-12-2009 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.
Buda gecer sen bu dua ları yapıp rahmani bir hizmetliye kavuştunmu yoksa bilgi olraka mı veriyorsun
İsmi şerifin ne manaya geldiğini biliyorum ama sen Keririn ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
Böyle bir kelime yok."kerir"kelimesi var ki buda tekrarlayan anlamına gelir.Bana Havas kitaplarından örnek gösterme.nerede yazıyor bu "keririn"kelimesinin karşılığının Allah Teala isimlerine denk düştüğünü?
Lütfen bana Havas kitabından örnek verme..
he başka işimiz gücümüz yok gelecek olanında başka işi gücü yok sen dedin diye yanında bitecek
Büyük ihtimalle cin ismi.... Tongaya düşürecek hesapta
Keriyr = Berhetiyye de Allah ismine karşılık gelen isim. Bu da Allah ın ismidir.
gnani haklısın sanırım öyle emin olmadığımız formüller başımızı ağrıtabilir![]()
Yaf ben bu mevzuları anlıyamıyorum.Her esmanın bir hadimi varsa çekelim istediğimizi yaptıralım o zaman_??
--------------------
Orjinalinden bakmıştır arapçasından orda kerir dir ama esmanın sonunda tenvin vardır sonu in olarak biter ama isim yada durak olduğu için cezm ile biter yani keririn değil kerirdir...
--------------------
Bu arada 4300 ebcedde neyin karşılığı bilen varmı_??
Konu KıRıK tarafından (19-09-2008 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
[SIGPIC][/SIGPIC]