Reankarnasyonla ilgili bir sürü konu var. Özellikle hatay iskenderun bölgelerinde olması zaten başlı başına kurmaca olabileceğini düşündürüyor.
altı yaşında unutma olayını bilmiyorum niye olabilir ama eminim mantıklı bir nedeni vardır. ayrıca 6 yaşında unutan bduymadım ben bir ara haberlerde iki de bir çıkıyordu 18 yaşında reankarnasyon geçirdiğini iddia ediyor ve önceki ailesiyle görüşüyor diye çok vardı öyle. bu iddiada bulunan insanların önceki hayatlarında oldukları kişi hakkındaki bilgilerin doğru olması nedeniyle geçmişe dair bilgilerin cinler aracılığıyla insanlara ulaşabileceğini düşünüp cinlerin etkisinde diye yorumlanabilir.
Ayrıca reankarnasyona uğradığını iddia edenlerin hiçbiri o arada nerde olduğunun cevabını vermedi. atıyorum 25 yaşında öldüm diyor öldükten 10 yıl sonra tekrar doğmuş şimdi 20 yaşında. Peki o 10 yıl arada neredeydi? Araştırmaya bile değmez aslında ben inanmıyorum. Bu zamanda aklımın almayacağı çok aldatmaca var. uğraşamam. Aldatmaca inandığım anda kapanır bu mevzu mantık felan aramam

Merhaba