ya bu ne böyle acayip bişey arkadaşlar kesinlikle seyredin
Selamin aleykum.Merhaba.Yine güzel bir paylasim ile karsinizda olma zevkini ve huzurunu yasamaktayim Allahin iziniyle.Altaki video autentik bir seytan cikarma seansini konu almaktadir.Merak edipte ögrenemeyenler simdi videoyu izleyerek rukye tedavi metodu konusunda bilgi sahibi olabilir.Video bir hastaya musallat olmus Ashreetah isimli disi seytan ve onu etkisiz hale getirmeye calisan hocanin ilginc diyaloglarini konu almaktadir.Lütfen kücük yastaki cocuklara izletirmeyiniz,tesekürler.Türkiyeden katilan kardeslerimiz yasaklama sorunundan dolayi youtube videolarini izleyemiyorsa lütfen Proxy yada benzeri alternatif kulansin.Iyi izlemeler!
ya bu ne böyle acayip bişey arkadaşlar kesinlikle seyredin
çıkartamadı gitti ama uğraaştı ya direk yaksaydı
--------------------
baron okuduklarıma göre sende cin çıkarmışsın hiç şeytanla karşılaştınmı
--------------------
sende dediğime bakma ben çıkarmadım
Konu heydamat tarafından (30-06-2009 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
merak ettim ama bende çıkmıyor...
baronum herzamanki gibi harikasin hayatim. o kadar diyorum cinler insanlara asik oluyorlar diye inanmiyorlardi bana![]()
guzel sunum isterseniz bide bu siteye bakin BARON kardes sunum icin tsk.ler.buyrun http://www.youtube.com/user/AYESHQURAN
eternalize sende ne çıkmıyor
eternalize bilgisayarında youtube açılmıyosa buşuna deneme
aman allahım bu ne ya böyle korkunç,tüylerim diken diken oldu.Bu videoyu seyretmek ne kazandırabilir şimdi tam anlamadım valla ürktüm,okadar,sevgiyle kalın...