sitede bu konuyla ilgili bir cok baslik var, biraz daha incelerseniz mutlaka bulursunuz..
S.A.
arkadaslar ben yeniyim ve bu site oldukca ilgimi cekti. su anda oldukca sorunlu bi donem yasiyorum kendimce tabiki ,herkesin bi takim sorunlari var.
bende belki biraz anlatir, yardim alir, belki cozumler bulurum diye burdayim,.burada ozellikle buyu, tilsim, celp vefk gibi seyler ve de insanlarin yasadiklari oldukca ilgimi cekiyor. Ruyalar diye baslik attim cunku benim hayatimin cok buyuk bi parcasi ruyalar ve bir turlu bi cozum bulamadim.umarim burda bulabilirim. Ruyalardan anlayan tabir edebilen bilgisi olan varmi?
sitede bu konuyla ilgili bir cok baslik var, biraz daha incelerseniz mutlaka bulursunuz..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
buyuk bi karmasa icersindeyim ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum herkes bana oluruna birak neyse ne bosver takma kafana desede ben bi turlu basaramiyorum.
http://www.lahuti.com/forum/ruya-tabirleri-f237
burdan devam edin... sorununuz ruyayla ilgili madem..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
aslinda ruyalar dedigim bi sadece bi parcasi .. sorun oldukca karisik ve de buyuk belki anlatsam bunun neresi karisik da diyebilirsin ama ben cikamiyorum isin icinden..