Peki o zaman ilk ben sorayim; rüya da konusan hayvan görmek ne anlama gelir?
Hayirli olsun konun, kolay gelsin..
inş sizi güzel yorumlar yaparım.geçikmeli cvp olursa kusura bakmayın.ama sırayla bakcam.
Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin… Şimdi her şeyi yapabilirim…
Peki o zaman ilk ben sorayim; rüya da konusan hayvan görmek ne anlama gelir?
Hayirli olsun konun, kolay gelsin..
Peace/Love/Rock
hayirli ugurlu olsun. ben bi kac gün önce rüya görmüstüm. cok güzel bi deniz gördüm, turkuaz renkli. denizi görmem icin bi tepeye (orman) ciktim ve orda buzda kayan cocuklar vardi ve denizi görebildim. selale de vardi. cok tesekkürler simdiden![]()
slm
rüyamda yüzümde sivilceler çıkmış bir sürü sıkıyorum ama ben daha hiç dokunmadan içindekiler çıkıyo yerleri açık kalıyo sonra hemen kendiliğinden kapanıyo hayırır inş.
Keser Döner Sap Döner , Gün Gelir Hesap Döner
rüyada beyaz ayakkabı vardı ayağımda,ama ön tarafı deliktii ve parmakalrım çıkmştı..
teşşkrler![]()
Konu rüyamsın tarafından (16-01-2010 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Bazen öyle acır ki için değiştin sanırsın şimdi dersin… Şimdi her şeyi yapabilirim…
rüyamda bir bombacı -düzgün giyimli bir bayandı- saldırı yapıyordu ilk ben gördüm anladım patlama olucağını ve hemen eve kaçtım.polisler bombayı imha etmek için gökyüzüne fırlattılar hertaraf a ateş parçaları seyrek seyrek düşüyordu.Benim de elime düştü elim yani avcum kanıyordu sonra babam nerde diye sordum onun da elinin üstüne ateş düşmüştü ve kanıyordu.uyandığımda elimin içi halen yanıyordu.
anlamı nedir?
beni atlamışsın ama![]()
Keser Döner Sap Döner , Gün Gelir Hesap Döner
Konu rüyamsın tarafından (16-01-2010 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi