-
rüyamda bana dua eden şehit ve kazadan kurtuluşum
Bu yaz başıma gelen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum,rüyamda benimle çok uğraşan bir yaşlı amca ile bir şehit mezarındaydık,dua ediyordum ben ona ayetel kürsi o bana davudi sesiyle ihlas okuyordu,toprağın üst kısmına kadar çıkmış elinde tüfeği yüzü topraklı mubarek benim için okuyordu,ayağımda eski bir çizme allahu ekber şehidim bana dua etti diye sokakta koştum bu arada arkamdan hey allahım biz bu kıza neler ettik şehit buna dua ediyor diyordu amcam,göya antalyada o akşam evlenecekmişim,bavulumu iş yerine bırakmışım almaya gidiyordum göz yaşı ve allahuekber sesimle uyandım göz yaşı içinde o amcanın evine gittim anlattım,ilçeye gitmem gerekiyordu amca beni bırakırmısın dedim tamam dedi,kahvaltı hazırlamaya gidince cama bir baykuş geldi, bana bakıp uçtu allahım kime çıkacak acaba dedim tam yola çıktık gidiyoruz,birden yoldan savrulduk o anı unutmam imkansız amca donmuş 50 yıllık şöför beni kim itti yahu diyorduk araba meşeleri yara yara iniyordu,bir bilek kalınlığında meşe bizi tutmuştu,arabanın yanı kapartosı çok zarar görmüştü,yürüyerek gittik ne hikmetse ne amcada nede bende en ufak bir kanama olmadı,arabayı görenler şaşkınlık geçiriyordu tam 6 meşe devrilmiş bir fide bozması bizi tutmuştu oda kırıldı kırılacak,eğer oda kırılsaydı büyük babamın bağı bizim mezarımız olacaktı altı uçurum olduğu için belki bedenimiz parça parça olacaktı.Çok şükür rabbim dualarım sanadır bana dua okuyan şehidim yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
--------------------
yorumunuzu bekliyorum
Konu mucizem tarafından (17-03-2009 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
ailede veya akrabalardan sehıt olan varmı?
-
var amcam şehit büyük babam gerçek gazi,bacağında kurşunuyla öldü