-
s.a dostlar.yardımızı beklıyorum
s.a sevgili arkadaşlar.birkaç yıldır benim evimdede hiç huzur yok.bir stres bir kavga.hepimiz birbirimizi yiyoruz.dosttan çok etrafta kıskanan,hasetleyen insanlar olduğunu biliyorum.geçmişten bugune gelen ve annem ve kardeslerının hepsınde var oldgunu düşündüğüm büyüler var.dayılarımın 2si bosanma yolunda.1i kardeslerındn koptu.teyzem ve esi ıflas etti.vs vs.. ne yapmalıyım sızce.gercek anlamda bu işten kurtulmamı saglayacak bır yardım ıstıyorum.ben büyü yapmam da yaptırmamda.benım işim sadece dualarla.yardımlarınızı beklıyorum.sevgıler
-
gulin.a basit bişey korkma temiz bir abdest al Kelimei Şehadet getir sonra bir Salavatı Şerife oku izinle yaptım diye aklından geçir bu akşam farkı görürsün yarın sonucu yaz
-
izinle yaptım diye aklından gecırmek ne demek anlamadım..acıklar mısınız lutfen
-

--------------------
tamam teşekkür ediyorum.denicem inşallah buldum
Konu gulin.a tarafından (01-07-2009 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
uğurböceği kullandığımız sistemler farklı açıklamam doğru olmaz bi nevi şöyle diyeyim sizler havasçısınız bilinçsiz kullanıcılar bizler yetki ve selahayatçılar sizlerin bilgisi bizden bizlerin bilgisi sizden farklıdır
--------------------
amacım bişeyler öğrenmek değil öğrenmiş olduklarımla kim olduğumu belli etmeden gerçekten umut arayana kısmet olduğunca yardım etmeye çalışmaktır en iyisini Rabbim bilir
Konu Hatip tarafından (01-07-2009 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Mesajlar Birleştirildi
-
tsk ederim..ben kelimeyi anlayamamıştım..briisinden izin alarak yaptım niyetı sanırım...
sagol.. bu tarf ettıgını ben de yapayım mı..etkili olur mu... iizn gerekıyor mu ozel olarak..salavat ve kelıme ı sehadet yeterlı mı buyu bozmak ııcn baska seyler de tavsıye eder mısın
-
sizler bizden bilgilisiniz bu konularda.tavsıyelerınızı ve yardımlarınızı bızlerden eksık etmeyın.dediğinizi yaptım.inşallah gerçekleşir.size güzel haberleri veririm..
-
bir tesbih al.. ilk işin bu olsun. sabır için..eve girdiğinde ev boş bile olsa selam ver(selamun aleykum). nas ve felak oku içine sıkıntı düştüğünde.. tesbih çek ama sayılı değil. sayılı zikiri bünyen kaldırmaz..allah ı anman yeterli olacak..abdestli dolaşmaya çalış biraz ..geçecek inş
-
selam dostlar.la havle vela kuvvete illa billah.bunu okuduğunda rabbimin izniyle bir sabır gelir ve yoluna girmeye başlar inşallah
-