| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 49 | Saatler nasil hesaplanir tablolar GÜNDÜZ SAATLERİ TABLOSU SAATLER PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ/ 1. SAAT GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜBİTER VENÜS SATURÜN 2.SAAT VENÜS SATURN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER 3.SAAT MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS 4.SAAT AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ 5.SAAT SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS 6.SAAT JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR 7.SAAT MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY 8.SAAT GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN 9.SAAT VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER 10.SAAT MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS 11.SAAT AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ 12.SAAT SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS GECE SAATLERİ TABLOSU SAATLER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1. SAAT JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR 2.SAAT MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY 3.SAAT GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN 4.SAAT VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER 5.SAAT MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS 6.SAAT AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ 7. SAAT SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS 8.SAAT JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR 9.SAAT MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY 10.SAAT GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN 11.SAAT VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS MERKÜR JÜPİTER 12.SAAT MERKÜR JÜPİTER VENÜS SATÜRN GÜNEŞ AY MARS BU SAAT TABLOSU GENELDİR DEĞİŞMEZ Şimdi günleri nasıl hesaplayacağımıza bakalım normal günlek hayatta kullanılan takvim yeterlidir. Dikkat etmemiz gereken husus mesala Cuma günü ile ilgili bir iş yapacaksak cumanın gecesi Perşembe akşamından başlar yani Perşembe akşamı ve Cuma gündüz saatleridir. Bunları nasıl hesaplayacağımıza bakalamı. Önce cumanın gecesinin bulabilmek için takvimde prşembenin akşam yazan yerin saatini alıyoruz 20:20 ise bundan 12 dakika çıkarıyoruz akşam saatimiz 20: 08 olarak kabul edilir. Cuma sabah güneş saatimize bakıyorz bu da 06:20 olsun buna da 12 dakika ekliyoruz 06:32 yi buluyoruz şimdi 20:08 ve 06:32 arasındaki dakikayı bulalım. Bu da 504 dakika eder bunu 12 ye bölüyoruz tam rakamları alıyoruz. 42 dakika eder demekki gecenin saati 42 dakikalık zaman dilimleri ilk saatimiz. Hesapladığımız akşam saatinden itibaren başlar 42 dakika ekleyerek 2.3. ve devamı saatleri buluruz. Ancak yapılan çalışmaya tam zamanına denk getirmek için 10-15 dakika beklemek garantili bir yöntemdir Bu arada arkadaşlar burda tablolar biraz kaydı burdan kopyalayıp bi vörd sayfasına yapıştırıp kaydırırsanız yerli yerine oturacaktır |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 10 | Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 49 | Evet haklısın 604 dakika olacak hata yapmışım ancak bu sadece bi örnek ) http://www.yorumcu.com/ linkte hesaplanmışı var ben artık ordan buluyorum. hesap yapmasan da olur ) |
| | |
| | #4 | |
Tecrübe Puanı: 10 | Alıntı:
bu 604 rakamını nasıl buldugunu anlatabilirmisin-------------------- neeeeyse yinede teşekkür ederim Konu ütopya tarafından (27-08-2008 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 49 | Ütopya akşam 20:08 ya burdan 60 dakika bir saat ya 03:32 ve 06:32 arasında tam saat olarak elinle say 10 tam saat var 10 tam saat 60 dakikayla çarp 600 dakika kalan 08: ve 32 arasında da 26 dakika var 626 yukarda ikisinde de aceleye getirmişim yani zaman diliminin kaç dakika olduğunu bulup 12 ye böleceksin ben yukarıyı bi ara buna göre düzelteyim |
| | |
| | #6 | |
Tecrübe Puanı: 17 | Alıntı:
Ssst sakin kacirma derim, bence gercekten harika bakiyor. Benim cok isime geldi söyledikleri ve umarim cikar ![]() Simdi buradakiler bana kizmadan ben usulca kayayim, cünkü mevzunuza limon oldum.
__________________ "Senin bilgin ancak karsindakinin anlayabildigi kadardir" | |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tecrübe Puanı: 10 | hayatım yorumcu .com a girin bütün saatler tablo olarak karşına çıkıyo.kolay gelsin |
| | |
| | #8 | |
Tecrübe Puanı: 49 | Alıntı:
)) | |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 10 | ilginize tşkkr ederim |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 10 | arkadaşlar, www.yorumcu.com da gezegen saatlerinde malatya çıkmıyor |
| | |
| Reklamlar |