çok güzel...
teşekkürler.
Aşık'ken şair olmak kolay.
Bonkör zamanlarda söylemeye fırsat olmayan sözler değilmi onlar?
Başka zamanlara, başka yüzlere fısıldamanın şimdi anlamsızlaştığı sehte şairsin sen.
Şimdi al eline kalemi kağıdı yaz şehrin duvarlarına kanayan yüreğinin mürekkebiyle.
Belki bir kalp çizersin, içinden bir ok çıkartısın kendine sapladığın kadar...
Toplasan beş çeşit göz vardır dünyada. O gözlerde anlatılır en sevdiğin renkte deniz ve bulutlar.
Ayrılık kapısında tökezlediğinde, tüm denizler gözlerinde yaşa dönüşür, bulutlar suçlanır kara kara.
Eller benzerdir, fark edilemez tutulmadıkça. Aynı sıcaklığı bulamadığın güneş oysa aynı yerden doğar.
Şimdi karabasan gecelerde omuzuna dokunuşları dahi giden sevgiliden bilirsin.
Acı çekenle arkadaş olmak kolay. Aynı lisana sahip olduğun zamanda gelir yüreğini yükleyebileceğin yeni dostlar.
Yüzlerin önemi kalmamıştır, yaşların sorgulanmadığı, hangi şehir hangi kasabadan. Sen zaten kendi içinde kayıpsın.
Arapça'yı, Farsça'yı sen hangi ara söktün? Hiç bir dilde anlatamadığın derdine lisan olan.
Polianna'ların, Alaattin' lerin gücünün yetmediği yerde mi buldun gizli ilimler hazinesini?
Sen en büyük hazineni kaybettin, bütün şanlar şöhretler senin olsa şimdi ne yazar..
Sen sahte bir bir şairsin, senin gibi bir şair ancak kanayınca yazar..
Ben mi?
Bu yürek sadece içindekileri yazar..
Düşlerin en güzelini kendim yarattım. Sıkılıp kendimden yeni bir Ben yarattım ayaküstü..
Nekadar keder varsa toplayıp bir çırpıda yaktım Denizlere buladığım umudumla..
çok güzel...
teşekkürler.
Ecrinin ruyası...
Anlatsana şair bana aşık olmadan kanayan yüreğinin acısını hangi ilhamla yaza bilirsin ?
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...
Acı çekenle arkadaş olmak kolay. Aynı lisana sahip olduğun zamanda gelir yüreğini yükleyebileceğin yeni dostlar.
Yüzlerin önemi kalmamıştır, yaşların sorgulanmadığı, hangi şehir hangi kasabadan. Sen zaten kendi içinde kayıpsın.
yüregine saglik cok guzel..
Kızmıyorum artık . . Bakıyorum, Seçiyorum, GüLüyorum, Geçiyorum ..
Sen sahte bir bir şairsin, senin gibi bir şair ancak kanayınca yazar..
Ben mi?
Bu yürek sadece içindekileri yazar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me
Bonkör zamanlarda söylemeye fırsat olmayan sözler değilmi onlar?
Başka zamanlara, başka yüzlere fısıldamanın şimdi anlamsızlaştığı sehte şairsin sen.
Şimdi al eline kalemi kağıdı yaz şehrin duvarlarına kanayan yüreğinin mürekkebiyle.
Belki bir kalp çizersin, içinden bir ok çıkartısın kendine sapladığın kadar...
zewkle okudum yuregine saglık.....
"Yüzlerin önemi kalmamıştır "
Giden sevgiliye ne kadar benzediğide
Kalbin önemi varmıdır
Oda sevdiğinde,değer verdiğinde
"Acı çekenle arkadaş olmak kolay "
Kolay olan acı ise al kalbindeki oku sapla yüreğime.
=============================
Emeğine sağlık sevgili arkadaşım,dostum.
Hoşgeldiniz .
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186)
Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..
çok güzel sözler. Yüregine saglik...
Ölümüne ''Mavi''ﺍ ﻞ ﺮ