-
Sakız Saç Büyüsü
bu saçla olan bir büyü imiş hepiniz bilirsiniz yani duymuşsunuzdur..kişinin saçını alıp bir giysi parçasına sarıp ayakkabınız içine yerleştiriyormuşunuz.garip olan okunan herhangi bir dua yok...geriye saçı nasıl alacan bu var,bence bununda kolayı sakızı çigneyip bir yolunu bulup saçına yapıştırmakta,ondan sonra işte elinde saçı var..bide dogal sakızı çignerken 99 esma okursan ve isimini zikredersen sevgilinin ,yüzünüde tükürebilirsen aşık oluyomuş hemde deli gibi...
Konu Mira tarafından (17-03-2010 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.
-
ays06 kaynak nedir güzelim
-
Ben bunu zevkle yapabilirdim ama...
Neyyse....
-
bi yolunu bulup tükürmek lazim:P tühh allah kahretsin seni desek olurmu:P
-
bunlar anadolu büyüleri dilden dile efsane gibi yayılan büyüler yani...valla sakızın dogalını bul çigne yumuşayınca adama bir bahaneyle tüh tüüü tuuu dedinmi bide seni utanmaz seni yaramaz felan yüz kere tükürür insan,yeterki tükürücek yahut saçını alacağın sevgilin olsun..
-
bir tükürmediğimiz kalmıştı..dur bakim daha neler öğreneceğiz
-
niye size komik geldi anlamadım..temre olduğunda yahut nazar olduğunda tükürülmüyormu bu nefesi kuvvetli anlamındadır..bir yol söyledim ister yaparsınız isterse yapmazsınız....tükürüğü abartmak yok bir iki tuh yeter...birdaha hiç bişi yazmam sizde tükürmek yada gülmek zorunda kalmasınız...
-
Evet arkadaşlar,
eğlencenizi bölmek istemem ama,
konuyu dağıtan mesajlar silindi ve silinecek..
Komik bulduysanız,sizin komik olmayan paylaşımlarınızı bekleriz..
-
Tecrübeli Üye
teşekkürler canım daha fazla paylaşımlarını bekliyoruz
kırılma canım bizlere inan gülmeye ihtiyaç duyuyoruz tükürmek falan olunca komik geldi
ama inan yanıma bir gelse benden çekiceği var tükürmekle kalmıcam
tekrar teşekkürler
Başlı başına bir dünyadır aşk ya tam ortasındasındır merkezinde yada dışındasındır hasretinde...