sehirde yasayanlarin horoz bulmasi pek zor.baska yolu yokmudur bunun.yapilan sakli bir buyuyu nasil bulabiliriz?
Aşağıda gelecek olan ayeti kerimeyi bir kağıt üzerine yazıp, güzel bir muhafaza içerisine yerleştirdikten sonra beyaz bir horozun boğazına takar, büyü bulunup bulunmadığından şüphe edilen yerin üzerine doğru sevk ederse, bu horoz o yerde saklı bir büyü ve buna benzer bir şey varsa doğruca gider ve o yerin üzerinde durur. Hatta denilmiştir ki bu horoz o noktaya gelince durur ve oracıkta can verir. Yazılıp, beyaz horozun boğazına takılacak ayet budur :
وَنُودُواْ أَن تِلْكُمُ الْجَنَّةُ أُورِثْتُمُوهَا بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
(ve nudu en tilkümül cennetü uristümuha bima küntüm ta'melun)
"İşte yaptığının karşılığı kendisine varis kılındığınız cennet!" anlamına gelen bu ifade A'raf suresi 43ncü ayette geçmektedir.
Kur'an-ı Kerim'in Havas ve Esrarı / İmam-ı Yafii / Sayfa 435
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek
sehirde yasayanlarin horoz bulmasi pek zor.baska yolu yokmudur bunun.yapilan sakli bir buyuyu nasil bulabiliriz?
Bu işi daha farklı define için de yapılıyor ama horoz bulmaz zor iş.
Saklı büyüyü bulmak için duru görü varsa onu kullanabilirsiniz ben 4 5 sene önce duru görü sayesinde bir akrabamın tavan arasındaki büyüyü elimle koymuş gibi buldum bir muskaya benziyordu ve içinde arapça şeyler yazıyordu hatta yapanın evine,yaşadığı yere kadar gördüm ,bir çok iyi hocada büyüleri bu şekilde bulurken bazıları bunları cinler aracılığıyla bulduruyor.
cok hoshhh cok basarlı.bana yapılanında nerde oldunu bulan olsa cok mınnettar kalıcam.
süpermiyim neyim???????
bu ncak büyülü muskayı bulmak iki türlü olur ya cinlerle irtibatı olan kimse bulur yada hadimi bulunan kimse tarafından hiç birşey yazmadan okumadan size söyleyebilir
horozu nerden bulayim yaalmanlar beni türkiyeye kadar sopayla kovalarlar horozlarini öldürürsem mazallah hapis bile yatarim
![]()