Emeğinize sağlık yine güzel duygularınızı satırlara dökmüşsünüz.
Bu güzel sözlere ve sevginize layık büyük sevgiyi bulmanız dileğiyle.
--------------------
Dualarım her zaman sizinle oldu, her daim olacak sevgili eqinox.
Kimsenin ezberinde kalmayan bir kasabanın denize bakan penceresinden sana bakıyorum.
Bazen, uzaktan geçen gemilerin güvertelerinde seni arıyor gözlerim. Mesafelerin kuşbakışı
hesaplandığı bir gönül bağıyla bağlıyım sana. Başıboş bir sandalın yalnızlığında duygularım
gelgitler yaşıyor akşamları..
Veranda da sabahlıyorum çoğunlukla. Palamut ağaçlarının tek kişilik patika yolunda sen
gelecekmişsin gibi öylece bekliyorum sabaha kadar. Üstüme yapışan çiğin ıslaklığında
üşüyorken bir irkilme ile sıçrıyorum her sabah uykumdan. Bekleyişlerimin ümitsizliğe
dönüştüğü her gün, içi doldurulmuş bir yaban hayvanının çaresizliğiyle,
donuk bakışlarında izliyorum yaşamı..
Belki şimdi uyanmıştır, belki de beni düşünüyordur her gülüşünde, düşüncesiyle yürüyorum
ıssız sahillerde. Kalp kalbe karşıdır sözlerinin ritmi bozuk atışlarında inanasım gelmiyor
çoğuzaman. Kendimi, kendi uydurma sözlerimin uzunluğunda ifade etmeye çalışıyorum
sen yokken..
Taş duvarlarda yazılı isimlerin içinden sana benzer gözleri ayıklıyorum şehrin betonlaşan yüzünden.
Kaşları çatık kaldırım taşlarının aralıklarından bir el uzanacakmış gibi boynu bükük yürüyorum
daracık sokaklarda..
Nezaman yabancı bir yüz görsem kalabalıklarda, seni sorasım geliyor yabancı lisanlarla. Seni hangi dilde
bulabilirim, hangi elalemin dudağının arasından bir haber dökülür ümidiyle bakınıyorum çaresizce..
Açık denizlerde, sırtüstü yatıyorum ve izliyorum gökyüzünü. Körpe kayığımın ahşap küreklerine sarılıp
yalnızlıklarımda tenimin dokunuşluğuyla arkadaşlık ediyorum. İki küreğin odunlaşan yüreğinde
senden bir sıcaklık bekliyorum çoğu zaman..
Sana kavuşmak ihtimalinin ihmal edildiği bir zamanda yolculuk yapıyorum. Belki bir şehrin denize bakan
penceresinden, belki bir yokuşun gözlerime sızan aralığından bakıyorsun bana. Belkilerin demir parmaklıklara
sarılı ellerininin arasından kendime bir ihtimal yaratıyorum herzaman..
Karanlık ormanlarda nefes nefese koşuyorum geceleri. Kaderin iplerine takılıp düşene kadar koşuyorum
aralıksız. Nefesimin yetmediği yerlerde ılık gülüşünden bana artakalan son yudumundan çekiyorum
ziyan etmeden. Senin olmadığın yerlerde ben olabildiğince yabanileşiyorum hiç durmadan..
Su terazisinde taşıdığım gözlerine bakabilmek, bir uçan balonun içindeki dünyadan sana ulaşabilmek
ve sana benzetemediğim çaresiz cümlelerimin arasında sonucu Aşk'a bağlayabilmek ne güzel...
EQ
Düşlerin en güzelini kendim yarattım. Sıkılıp kendimden yeni bir Ben yarattım ayaküstü..
Nekadar keder varsa toplayıp bir çırpıda yaktım Denizlere buladığım umudumla..
Emeğinize sağlık yine güzel duygularınızı satırlara dökmüşsünüz.
Bu güzel sözlere ve sevginize layık büyük sevgiyi bulmanız dileğiyle.
--------------------
Dualarım her zaman sizinle oldu, her daim olacak sevgili eqinox.
Konu LOVE'S tarafından (26-05-2009 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Dedim;çok yalnızım..Dedin;Ben sana çok yakınım.(Bakara 186)
Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var?Dedin;Allah kuluna kafi değilmi?(Zümer36)..
ve sana benzetemediğim çaresiz cümlelerimin arasında sonucu Aşk'a bağlayabilmek ne güzel...
(çok güzel emeğinize yüreğinize sağlık...)
Sükût gerekliydiSustum........
Veranda da sabahlıyorum çoğunlukla. Palamut ağaçlarının tek kişilik patika yolunda sen
gelecekmişsin gibi öylece bekliyorum sabaha kadar. Üstüme yapışan çiğin ıslaklığında
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çığlığın da Sessizliğim Hüküm Sürer...
Yüreginize saglık mükemmel bir anlatım ve ifadeteşekkürler
![]()
Sana kavuşmak ihtimalinin ihmal edildiği bir zamanda yolculuk yapıyorum. Belki bir şehrin denize bakan
penceresinden, belki bir yokuşun gözlerime sızan aralığından bakıyorsun bana. Belkilerin demir parmaklıklara
sarılı ellerininin arasından kendime bir ihtimal yaratıyorum herzaman..
tek kelimeyle super..cok guzel ifade etmissin EQ..tesekkrler..
eqinox ne kadar güzel ifadeler bunlar böyleyüreğine sağlık...
Hepinize yürekten teşekkür ederim. İfadelerim tercüman olduysa onur duyarım..
Düşlerin en güzelini kendim yarattım. Sıkılıp kendimden yeni bir Ben yarattım ayaküstü..
Nekadar keder varsa toplayıp bir çırpıda yaktım Denizlere buladığım umudumla..
Seni düşlüyorum gece yarısı sancılarında.. Ansızın yüreğimi kaplayan çırpınışlarda sana koşuyor adımlarım. Çelimsiz kollarım can buluyor seni saracağını düşününce..
Adını soruyorum hecelere,harflere..
Renklere dalıyorum sonra.. Hangi ten hangi renk.. Hangi ırk...
Seni soruyorum bütün soru işaretlerine. Lâl kesiliyor kimi zaman bütün notalar..
Yankılarda seni özlüyorum hilale tutunmuş bir yıldız gibi...
Kıvranıyor uykularım...
Düşlerim seni oynuyor...