selam size asrın bilalleri ....güzel olmuş =))
On Dört Asır Evvel Bilali Getirmişlerdi Yerin Kalbine...Ve Ne Olur Bize Bir Defa Daha Ezan Okur Musun Demişlerdi.
Kıramamıştı Büyük Ömeri Ve Gelmişti İşte...Ezanı Okumuş ve Yarıya Gelmişti Ki Tamamlayamamıştı...Dizlerinin Bağı Çözülmüş ve Yarıda Kesmişti.
Ne Yapsın Ki...Muhammed ResulAllah Diyecekti Ama O Yoktu Ki...Sadık Dost Yoktu ve Bilal Tamamlamayacaktı Ezanı...Sonra İzin İsteyip...Ne Olur Bana İzin Verin ResulAllah Yoksa Okuyamam...İzin Verin Şama Geri Döneyim...Gözleri Yaş Dolu ve Hıçkırık Kabenin Etrafında...Hıçkırıklar İçinde Ayrılıp Gitmişti Yarım Kalmış Ezanıyla.
Bilalin Yarım Bırakmasında Aslında Bir Remiz Vardı ve Manası Açıktı...Mahzun Nebi İsmim Üzerinde Güneşin Doğup Battığı Her Yere Gidecek Demişti...Yani Muhammed ResulAllah Söylenecekti...Yani Ezanın İkinci Kısmı Tamamlanacaktı Ahir Zamanda Elbet.
Bu Ezanı Asrın Bilalleri Okuyacaktı Besbelli...Gittikleri Her Yere Muhammed ResulAllahı Götürecek ve Bilalin Gırtlağında Takılıp Kalan Kelimeyi Cihana Haykıracaklardı.
Yirmi ve Yirmi Birinci Asır...Siyahi İnsanların Hüzün Yılları Olacaktı...Siyah Denecek ve Hor Görülecekti Bilalin Nesli...İşte Bu Asırda Yeni Bilaller Doğacaktı Anadoluda...Anadolu, Ana Olacak Bilaller Doğuracaktı Ezana ve Öyle Oldu...Şimdi Bilalin Nesline Bu Topraklardan Ezan Götürme Vakti ve Onun Neslinin Başını Okşama Zamanı.
Selam Size Asrın Bilalleri...Selam Size Asrın Hatibleri….Ezanı Gür Okuyun Ne Olur ve Çabuk Duyurun Cihana....Namaz Vakti Daraldı Çabuk Okuyun Ezanı Alem Kalksın Kıyama...Ümmete Gür Okuyun Bilalin Nağmesini...Okuyun Ki Mahzun Olmasın Bilal.
Sıkılınca Erihne Ya Bilal Diyordu Mahzun Nebi...Bizi Rahatlat Ferahlat Ya Bilal…Ve Bilal Başlardı Ezan Okumaya.
Eller Kulaklara ve Rahatlatın Ümmeti ve Rahatlatın Bilali....Muhammed
ResulAllah’ı Cihana Yayın…Selam Size Ey Bilaller....Selam Size Ey Muştulu Nesil….Selam Sizlereeee.
alıntı
Sükût gerekliydiSustum........
selam size asrın bilalleri ....güzel olmuş =))
17.01.10
Güzelim Yürekten ßağlıyam Sene
ResulAllah’ı Cihana Yayın…Selam Size Ey Bilaller....Selam Size Ey Muştulu Nesil….Selam Sizlereeee.
Emeğine sağlık...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Once Upon a Time You And Me
Tüylerm ürperdi emeğine sağlık.
''sempatiqmavi''.........Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
ben senin gecendeki mavi,yada günündeki sarı... sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı, ben senin yüzündeki çizgi , yada dünündeki anı.. hadi kalk gel bul bi bahane
,birazcık heves
biraz cesaret...ilk günki gibi duruyor hâlâ...kalbin ömürlük bende emanet.