emeğin için teşekkürler ama o yanımızda olsada o duayı okuycaz ölemiiii ya unutursak![]()
... adet tane karabiberin üzerine ... tane ... suresi okunur.kullanılmamış bir şişenin içine biberler ve bir kağıda sevdiginiz insanın ismi ve annesinin ismi yazılır(ayşe oğlu mehmet yazılacak )şişenin ağzı kapatılır ve başka bir şişede,kapta hazırlanmış olan sıcak külün içine gömülür.şişeyle beraber gömülü olan kab kimsenin göremeyecegi ve bulamıyacagı uygun bir yerde saklanır.
ve her gece ... kez .... suresi okunursa sevgiliniz size tamamen geri dönecek ve tamamen size baglı kalacaktır yalnız duayı bırakmamak gerektigi defalarca tecrübe olunmuştur.
not:eger duayı keserseniz sevdiginiz sizden günden güne uzaklaşacaktır..
bu büyünün etkisini kaybetmesini isterseniz ve o insandan sonsuza dek uzak kalmak isterseniz küle gömdügünüz şişeyi ve külleri denize atıp ... kere .... suresini okumanız yeterli olacaktır..
kaynak:adapazarındaki sevgili ... hocam
Konu Mira tarafından (12-08-2009 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir.
emeğin için teşekkürler ama o yanımızda olsada o duayı okuycaz ölemiiii ya unutursak![]()
Üyeye bela gelmez admin kIzmadIkça, Admin kIzmaZ üye azmadIkça....
canım kardeşim bu işin sırrıda aslında burda tam bir itiattle hiçbir zaman bırakmadan bu duayı okumaya devam etmeniz gerekiyor o size geri dönse bile..Allah bizleri büyülere muhtaç etmesin ama defalarca denenmiş bir formül oldugu için yazdım
hehe emeğin için saol bide noktalar olmasa
bu yönetimin kararı canım biliyorsun ama çokta haklı olduklarını düşünüyorum bilen bilmeyen herkesin büyü yaptıgını düşünmek bile istemiyorum
haklısın.....
aslında burda önemli bir nokta var.duayı bırakmamak...aslında ne kadar sevdiğimizi ve ne yapabileceğimizi de ölçmüş oluyoruz bir nevi bence![]()
ben sanırım okurum bi ömürah aşk ah
ilk şişeyi sıcak külün içine korsak plastikse erir, camsa kırılmaz mı? Anlamadım
"bela geri döndü!, tabi motorlarda"
şişelerin ikiside cam olcak.tam bilemem tabii erirmi erimezmi ama benim gözlemledigim kadarıyla birşey olmuyor kırılmıyor yani